Μαρσέιγ: Αγώνα δρόμου να προλάβει τον ΠΑΟΚ ο Μίλικ

Ο Αρκάντιους Μίλικ «τρέχει» να προλάβει το ματς με τον ΠΑΟΚ στο «Βελοντρόμ», ενώ ο Χόρχε Σαμπάολι ετοιμάζει πλάνα για τη θέση του φορ. 

Μαρσέιγ: Αγώνα δρόμου να προλάβει τον ΠΑΟΚ ο Μίλικ

Πριν την πρώτη «μάχη» με τον ΠΑΟΚ για τους «8» του Conference League, η Μαρσέιγ έχει δύσκολη αποστολή στο «Ζοφρουά Γκισάρ» με αντίπαλο την Σεντ Ετιέν. Για τους Γάλλους αυτό είναι το ματς που έχει προτεραιότητα αφού θέλουν να «κλειδώσουν» τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League.

Ο Χόρχε Σαμπάολι από την πλευρά του έχει αρκετά θέματα να λύσει, καθώς είδε στη διακοπή λόγω εθνικών υποχρεώσεων να «χτυπά» ο Αρκάντιους Μίλικ. Ο Πολωνός στράικερ και αστέρι των Μασσαλών δεν θα παίξει κόντρα στους «Στεφανουά» και τα σχέδια του Αργεντινού προπονητή αλλάζουν.

Πάντως, στη Μαρσέιγ είναι αισιόδοξοι πως ο Μίλικ θα προλάβει την αναμέτρηση με τον «Δικέφαλο» στο «Βελοντρόμ» αφού κάνει αγώνα δρόμου και φουλάρει για να τεθεί στη διάθεση του Σαμπάολι, με τον τελευταίο να ετοιμάζει πλάνα και με τον Μακαμπού ως φορ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από τη Γαλλία, ο Αφρικανός θα ξεκινήσει βασικός απέναντι στη Σεντ Ετιέν και ίσως αυτό είναι μια πρόβα για την αναμέτρηση της Ευρώπης με τον ΠΑΟΚ. Όλα βέβαια θα εξαρτηθούν από την κατάσταση του Μίλικ, ο οποίος αποτελεί τη Νο1 επιλογή του Σαμπάολι για τη θέση του επιθετικού.