ΠΑΟΚ - Λίνκολν 2-0: Δεύτερος χωρίς άγχος ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε εύκολα την Λίνκολν (2-0), η Κοπεγχάγη αν και αδιάφορη βαθμολογικά νίκησε την Σλόβαν Μπρατισλάβας (2-0) και οι Θεσσαλονικείς πέρασαν ως δεύτεροι από τον έκτο όμιλο του Conference League

ΠΑΟΚ - Λίνκολν 2-0: Δεύτερος χωρίς άγχος ο ΠΑΟΚ

Τζάμπα το άγχος και τα σενάρια που εξυφαίνονταν το προηγούμενο διάστημα στη Θεσσαλονίκη. Όχι τόσο για το τι θα έκανε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην αδύναμη Λίνκολν από το Γιβραλτάρ (2-0), όσο για τη στάση που θα τηρούσε η βαθμολογικά αδιάφορη Κοπεγχάγη με την Σλόβαν Μπρατισλάβας (2-0).

Στην πράξη οι Δανοί αγωνίστηκαν με πλήρη ενδεκάδα, δίχως διάθεση να κάνουν δώρα στους Σλοβάκους, ο ΠΑΟΚ όσο και αν ακόμα δεν πατάει καλά στα πόδια του μπορέι να κερδίσει άνετα μια ομάδα του επιπ΄σδου της Λίνκολν, οπότε διασφαλίστηκε εύκολα στην εξέλιξη της βραδιάς η δεύτερη θέση και η πρόκριση από τον έκτο όμιλο του Conference League.

Πλέον ο δικέφαλος του βορρά περιμέενι την κλήρωση της επόμενης Δευτέρας (13/12) για να μάθει με ποιον τρίτο από όμιλο του Europa League θα αναμετρηθεί στις 17 και 24 Φεβρουαρίου για μια θέση στους «16» της τρίτης τη τάξει διοργάνωσης.

ΤΑ ΓΚΟΛ
17’: Ο Σίντκλεϊ έκανε την κούρσα και τη σέντρα από αριστερά και ο Ζίφκοβιτς ήρθε με φόρα στην καρδιά της άμυνας και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία (1-0).
55’: Ο Ζίφκοβιτς έκανε τη σέντρα από αριστερά με αριστερό εσωτερικό φάλτσο και ο Σβαμπ με ωραία γυριστή κεφαλιά-ψαράκι έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο αριστερό δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα (2-0).

Η μικρογραφία
ΠΑΟΚ - Λίνκολν 2-0
Γήπεδο: Τούμπας
Σκόρερ: 17' Ζίφκοβιτς, 55' Σβαμπ
Διαιτητής: Σαγκί (Νορβηγία)
Κίτρινες : Λύρατζης, Μπίσεσβαρ, Σβαμπ, Τοσκάνο, Λόπες.

Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ (λ. τ. 61' Λύρατζης), Σίντκλεϊ, Μιχάι, Κρέσπο, Σβαμπ (74' Τσιγγάρας), Κούρτιτς, Αουγκούστο (67' Μπίσεσβαρ), Ζίφκοβιτς, Μουργκ, Σφιντέρσκι (67' Άκπομ).
ΛΙΝΚΟΛΝ (Μικ Μακ Έλγουει): Κόλινγκ, Τοσκάνο, Τσιπολίνα, Λόπες, Σέρτζεντ, Ανόν, Γιαχάγια, Ρονάν (72' Καραλέρο), Γουόκερ (65' Οκράν), Γκόμεζ, Μπρίτο (78' Αράιθα).