Κοπεγχάγη - ΠΑΟΚ 1-2: Πήγε να πάθει... Βόλο, αλλά πήρε νίκη πρώτης θέσης (highlights)

Ο ΠΑΟΚ αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω από το 8', προηγήθηκε με 2-0 στην Κοπεγχάγη και όμως στο τέλος κοψοχόλιασε μέχρι να κρατήσει την νίκη (2-1) 

Κοπεγχάγη - ΠΑΟΚ 1-2: Πήγε να πάθει... Βόλο, αλλά πήρε νίκη πρώτης θέσης  (highlights)

Όλα πήγαιναν κατ' ευχήν για τον ΠΑΟΚ στο «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης. Οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο από το 8' (αποβλήθηκε ο Πολωνός γκολκίπερ Γκραμπάρα για χέρι εκτός περιοχής), ο «δικέφαλος του βορρά» προηγήθηκε με 2-0 στο καλό πρώτο ημίχρονο και έμοιαζε να ελέγχει απόλυτα το ματς, στα πλαίσια της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Conference League.

Όλα αυτά μέχρι το 75' περίπου, όταν η Κοπεγχάγη αποφάσισε να τα παίξει «όλα για όλα», πέρασε μαζικά στην επίθεση και ο ΠΑΟΚ κόντεψε να πάθει... Βόλο. Πανικός στα μετόπισθεν, συνεχόμενα κόρνερ και φάουλ για τους Δανούς και η σωτήρια απόκρουση του Πασχαλάκη σε κεφαλιά του Μπόιλεσεν στο 85' κράτησε τελικά το τρίποντο στην πλευρά των Θεσσαλονικέων (2-1). Έτσι, οι μαυρόασπροι προσπέρασαν την Κοπεγχάγη στην κορυφή της κατάταξης του 6ου γκρουπ με 7 αντί 6 βαθμών.

ΤΑ ΓΚΟΛ
19’: Ο Ζίβκοβιτς από δεξιά έκανε τη σέντρα με αριστερό εσωτερικό φάλτσο και ο προωθημένος αριστερός μπακ Σίντκλεϊ με κεφαλιά-ψαράκι από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία (0-1).
38’: Ο ΠΑΟΚ έφυγε στην αντεπίθεση, ο Σβαμπ από τον άξονα άνοιξε δεξιά στον Ζίβκοβιτς που μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε με το δεξί στον ουρανό των διχτύων (0-2).
80’: Έπειτα από φάση διαρκείας, στα όρια της περιοχής ο Ισπανός Πεπ Μπίελ έπιασε αριστερό βολέ στην κίνηση στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία (1-2)

Η μικρογραφία
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΠΑΟΚ 1-2
Γήπεδο: Πάρκεν (Κοπεγχάγη)
Σκόρερς: 80' Μπίελ-19' Σίντκλεϊ, 38' Ζίβκοβιτς.
Διαιτητής: Λάμπρεχτς (Βέλγιο).
Κίτρινες: Γιοχάνεσον, Λεράγκερ, Βιντ, Μιχαηλίδης, Σβιντέρσκι, Ζίφκοβιτς, Πασχαλάκης
Κόκκινη: Γκραμπάρα (στο 9’ για χέρι εκτός περιοχής)

Οι συνθέσεις

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ (Τζες Θόρουπ): Γκραμπάρα, Άνκερσεν, Κοτσολάβα, Μπόιλεσεν, Ντικς, Γιοχάνεσον (74' Γέλερτ), Λεράγκερ, Μπάλντουρσον (46’ Σινγκ-84' Χόιλουντ), Μπίελ, Βιντ, Μπόβινγκ (12’ Γιόνσον).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης (74' Βαρέλα), Σίντκλεϊ, Εσίτι, Σβαμπ (64' Ελ Καντουρί), Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (74' Αουγκούστο), Μιτρίτσα (80' Μουργκ), Σφιντέρσκι (80' Άκπομ).