ΠΑΟΚ: Με τον Σίντκλεϊ στην αποστολή για την Κοπεγχάγη

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τον Σίντκλεϊ να βγάζει χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα της σημερινής (19/10) προπόνησης, ενώ αντίθετα απών ήταν ο Κρέσπο και δεν θα ταξιδέψει στη Δανία

ΠΑΟΚ: Με τον Σίντκλεϊ στην αποστολή για την Κοπεγχάγη

Με μία προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο ΠΑΟΚ και πλέον μετράει αντίστροφα για την αναχώρησή του με προορισμό την Κοπεγχάγη.

Ο Σίντκλεϊ προπονήθηκε κανονικά και βρίσκεται στην αποστολή, που θα ταξιδέψει στη Δανία, ενώ ο Κρέσπο έμεινε εκτός, συνεχίζοντας το ειδικό ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης.

Ο ΠΑΟΚ προπονήθηκε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας με το πρόγραμμα επικεντρωμένο στην τακτική την οποία θ’ ακολουθήσει η ομάδα στη Δανία προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Σίντκλεϊ

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο συνέχισε ειδικό ατομικό πρόγραμμα αυξημένης έντασης και δεν θα είναι στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Οι ποδοσφαιριστές που το απόγευμα (19/10) θα ταξιδέψουν για την Κοπεγχάγη είναι οι:

Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Τέιλορ, Λύρατζης, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Σίντκλεϊ, Γιαξής, Εσίτι, Ντόουγκλας, Ελ Καντουρί, Σβαμπ, Μπίσεσβαρ, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Μιτρίτσα, Α.Ζίβκοβιτς, Σφιντέτρσκι, Άκπομ, Κούτσιας.

Την Τετάρτη (20/10) η ομάδα θα προπονηθεί στις 19:00 (ώρα Δανίας) στο Πάρκεν Στάντιον, ενώ νωρίτερα στις 18:20 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.