ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Σίντκλεϊ

Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψε ο Σίντκλεϊ, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κρέσπο

ΠΑΟΚ: Μπήκε ο Σίντκλεϊ

Ο Σίντκλεϊ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Κρέσπο. Οι «ασπρόμαυροι» την Τρίτη (19/10) θα αναχωρήσουν για Κοπεγχάγη.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το ματς με το Βόλο είναι από εκείνα ούτε μπορείς να προβλέψεις ούτε ακριβώς να
εξηγήσεις. Οφείλεις, ωστόσο, ν’ αναλύσεις και να τα χρησιμοποιήσεις στη λίστα με
τα μαθήματα που σου δίνει το ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ έχασε δύο βαθμούς σ’ ένα παιχνίδι που στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έμοιαζε δικό του, αλλά δεν έχει χρόνο να μείνει εκεί καθώς οι προσεχείς υποχρεώσεις έχουν προτεραιότητα.

Την Πέμπτη (21.10), άλλωστε, ο Δικέφαλος δίνει ένα πολύ σημαντικό ματς για την πορεία του στο UEFA Europa Conference League κόντρα στην Κοπεγχάγη. Άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα, λοιπόν, στρέφουν το βλέμμα τους εκεί.

Η προετοιμασία για το επικείμενο παιχνίδι στη Δανία ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας (18.10) στη Νέα Μεσημβρία. Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχικά 11άδα στην αναμέτρηση της Κυριακής έμειναν στο γυμναστήριο για αποκατάσταση. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο για πρόγραμμα υψηλής έντασης που περιελάμβανε δουλειά στην κυκλοφορία της μπάλας και σε καταστάσεις 1 Vs 1.

Ο Σίντκλεϊ προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ατομικό στο γήπεδο έκανε ο Κρέσπο. Την Τρίτη (19.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Κοπεγχάγη».