ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Χωρίς δυνάμεις και δημιουργία ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υστέρησε σε δυνάμεις και δημιουργία και έμεινε στο 1-1 κόντρα στην θεωρητικά υποδεέστερη Σλόβαν Μπρατισλάβας

ΠΑΟΚ - Σλόβαν Μπρατισλάβας 1-1: Χωρίς δυνάμεις και δημιουργία ο ΠΑΟΚ

Λες και άφησε όλη την καλή ενέργεια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ έμοιαζε «ξεζουμισμένος» στην αναμέτρηση με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής του ομίλου του Κόνφερενς Λιγκ (1-1). Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου υστέρησαν σε φυσικές δυνάμεις και στη δημιουργία και απείλησαν ουσιαστικά μόνο στο πρώτο τέταρτο της συνάντησης που μπήκαν φουριόζοι στο γήπεδο.

Από τη στιγμή που η Σλόβαν απάντησε γρήγορα, κόπηκε ο ενθουσιασμός των γηπεδούχων, οι οποίοι αναλώθηκαν σε άσκοπη κυκλοφορία της μπάλας, δίχως να απειλούν ιδιαίτερα την εστία των φιλοξενούμενων. Από την άλλη πλευρά η Σλόβαν που κατέβηκε στην Τούμπα με προφανή στόχο να πάρει την ισοπαλία τα κατάφερε δίχως να πάρει ιδιαίτερα ρίσκα. Σε μια δυο περιπτώσεις που ξεμύτισαν οι Σλοβάκοι έφεραν σε δύσκολη θέση τον «δικέφαλο του βορρά», αλλά και αυτοί δεν είχαν την ποιότητα για να ολοκληρώσουν την ανατροπή του σκορ.

ΤΑ ΓΚΟΛ
9’: Ο Τέιλορ έκανε την κίνηση και τη σέντρα από δεξιά και ο Άκπομ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία.
14’: Ο Χέντι πήρε την μονομαχία από τον Μιχάι έπιασε βολέ από το ύψος του πέναλτι ο Πασχαλάκης απέκρουσε δύσκολα και στην επαναφορά ο Γκριν με νέο σουτ εκτέλεσε από κοντά ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Η μικρογραφία

ΠΑΟΚ-ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ 1-1
Γήπεδο: Τούμπα
Σκόρερ: 9' Άκπομ-14' Γκριν
Διαιτητής: Ζοάο Πινέιρο (Πορτογαλία)
Κίτρινες: Μιτρίτσα, Ντε Καμπς, Χέντι, Μεντβέντεφ.

Οι συνθέσεις
ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης- Τέιλορ Μιχάι Μιχαηλίδης Σίντκλεϊ (67' Βιεϊρίνια)- Εσίτι Σβαμπ (67' Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς Μιτρίτσα (74' Κωνσταντέλιας), Αουγκούστο (59' Μπίσεσβαρ)- Άκπομ (74' Σβιντέρσκι).

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (Βλάντιμιρ Βάις): Τσόβαν, Μεντβέντεφ (82' Αμπένα), Κάσια, Μποζίκοφ, Πάουστσεκ, Ντε Καμπς (33’ Άγκμπο), Κανκάβα, Ντράζιτς (69' Ζμρχαλ), Γκριν (82' Τσάβριτς), Ντα Σίλβα (69' Μραζ), Χέντι.