ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Κρέσπο την Παρασκευή (17/9)

Αγωνία για τον Χοσέ Άνχελ Κρέσπο στον ΠΑΟΚ. Ο αρχηγός και κεντρικός αμυντικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης έγινε αναγκαστική αλλαγή λίγο πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Κρέσπο την Παρασκευή (17/9)

Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Λίνκολν στο Γιβραλτάρ.

Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός και αρχηγός του ΠΑΟΚ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν από το τέλος του πρώτου μέρους, παραχωρώντας την θέση του στον Γιάννη Μιχαηλίδη. Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο και αμέσως έγινε αλλαγή με τους ανθρώπους της ομάδας της Θεσσαλονίκης να μην περιμένουν να ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο.

Λίνκολν – ΠΑΟΚ 0-2: Μίτριτσα: «Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση» (vids)

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ θα υποβληθεί την Παρασκευή (17/9) σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, αλλά και ο ενδεχόμενος χρόνος που θα απουσιάσει.

Λουτσέσκου: «Είναι μια νύχτα που θα κοιμηθώ, τις προηγούμενες τέσσερις δεν κοιμήθηκα» (vid)

Φυσικά υπάρχει αγωνία στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ για τον Κρέσπο και όλοι αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως υπάρχουν αυτή την περίοδο διαδοχικά παιχνίδια σε Ελλάδα (την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε και την εμβόλιμη αγωνιστική) αλλά και Ευρώπη για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που επιστρέφει στη βάση της και στρέφει την προσοχή της στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Λίνκολν - ΠΑΟΚ 0-2: Με το δεξί στο Γιβραλτάρ, ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν (highlights)