Λίνκολν – ΠΑΟΚ 0-2: Μίτριτσα: «Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση» (vids)

Οι δύο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Μίτριτσα και Άκπομ μίλησαν για τη νίκη της ομάδας τους κόντρα στη Λίνκολν στο Γιβραλτάρ.

Λίνκολν – ΠΑΟΚ 0-2: Μίτριτσα: «Η νίκη μας έδωσε αυτοπεποίθηση» (vids)

Ο Ρουμάνος άσος, ο Μίτριτσα δήλωσε στην CosmoteTV: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το πρώτο μου γκολ, είμαι χαρούμενος για την πρώτη μου βασική συμμετοχή στην ενδεκάδα. Αλλά νομίζω ότι η νίκη σήμερα μας έδωσε αυτοπεποίθηση, την χρειαζόμασταν καθώς ερχόμαστε από ένα άσχημο αποτέλεσμα και θέλαμε αυτή τη νίκη για ψυχολογική τόνωση».

Λίνκολν - ΠΑΟΚ 0-2: Με το δεξί στο Γιβραλτάρ, ο Πασχαλάκης κράτησε το μηδέν (highlights)

Όσον αφορά τις εντολές του Ραζβάν Λουτσέσκου πριν το παιχνίδι:

«Σίγουρα ο προπονητής δίνει οδηγίες πριν το παιχνίδι, μας λέει τι θέλει στον αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα βγαίνει η ποιότητα του καθενός. Είναι ένα χαρακτηριστικό δικό μου αυτό, το να πηγαίνω με αυτόν τον τρόπο σε μια μονομαχία».

Ο Άκπομ από την πλευρά του είπε: «Πως έζησε το παιχνίδι και αν τον βοηθάει για τη συνέχεια το γκολ που πέτυχε: «Για μένα ήταν μία ιδιαίτερη στιγμή γιατί είχα πολύ άγχος. Θέλω να δείξω πως γύρισα σπίτι μου και να δείξω γιατί είμαι πάλι εδώ. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα».

Λουτσέσκου: «Είναι μια νύχτα που θα κοιμηθώ, τα προηγούμενα τέσσερα δεν κοιμήθηκα»

Για το τι δυσκόλεψε τον ΠΑΟΚ: «Συνολικά είχαμε τον έλεγχο. Υπήρξαν στοιχεία που θα μπορούσαμε να ελέγξουμε διαφορετικά το ρυθμό. Ο αντίπαλος είχε το πλεονέκτημα του γηπέδου, αλλά πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».