Conference League: Ηττήθηκε η Ανόρθωση, «πεντάρα» η Ρόμα (hls)

Η Ανόρθωση μπήκε με το... αριστερό στη διοργάνωση καθώς γνώρισε εντός έδρας ήττα από την Παρτιζάν. Δεν άφησε περιθώρια στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας η Ρόμα επικρατώντας 5-1. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στον 6ο όμιλο του Conference League, Κοπεγχάγη, επικράτησε 2-1 της Σλόβαν στην Μπρατισλάβα. «Κόλλησαν» στο 2-2 Ρεν και Τότεναμ. Τα αποτελέσματα και τα highlights

Conference League: Ηττήθηκε η Ανόρθωση, «πεντάρα» η Ρόμα (hls)

Η Ρόμα του Ζοσέ Μουρίνιο αρέσει. Οι «τζιαλορόσι» ξεκίνησαν ιδανικά και τις υποχρεώσεις τους στο Conference League, καθώς επιβλήθηκε 5-1 της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο «Ολίμπικο.

Στη Λευκωσία, η Ανόρθωση υποτάχθηκε στην Παρτιζάν και υποχρεώθηκε σε μια ήττα-μαχαιριά (0-2).

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Εμφατικό ξεκίνημα για την Κοπεγχάγη! Οι Δανοί πέρασαν από την έδρα της Σλόβαν Μπρατισλάβας, επικρατώντας 3-1 και ξεκίνησαν με το δεξί στον 6ο όμιλο, όντας παρέα με τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο μεταξύ, η Ομόνοια δεν τα κατάφερε στο Καζακστάν κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι. Οι πρωταθλητές Κύπρου έμειναν στις ευκαιρίες και «κόλλησαν» στο 0-0 με την αντίπαλό τους για τον όγδοο όμιλο.

Κακό ξεκίνημα στη διοργάνωση από την Τότεναμ που αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Ρεν στη Γαλλία. Τεσσάρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ στην Αλασκέρτ, πέρασε άνετα από την έδρα της Ελσίνκι η Λασκ Λίντσερ.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
19.45
Καϊράτ Αλμάτι - Ομόνοια 0-0
Ελσίνκι - Λασκ Λιντς 0-2
Καραμπάγκ - Βασιλεία 0-0
Λίνκολν - ΠΑΟΚ 0-2


Μούρα - Φίτεσε 0-2
Ρεν - Τότεναμ 2-2


Σλάβια Πράγας - Ουνιόν Βερολίνου 3-1
Σλόβαν Μπρατισλάβας - Κοπεγχάγη 1-3


Φλόρα - Γάνδη 0-1
22.00
Ανόρθωση - Παρτιζάν 0-2
Γιάμπλονετς - Κλουζ 1-0
Μπόντο Γκλιμτ - Ζόρια 3-1
Ράντερς - Άλκμαρ 2-2
Ρόμα - ΤΣΣΚΑ Σόφιας 5-1