Λουτσέσκου: «Σας δίνω το τηλέφωνο του Τζιοβίνκο να τον πάρετε!»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε κέφια μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ και ερωτηθείς για τον Τζιοβίνκο απάντησε πως δίνει το τηλέφωνό του σε όποιον θέλει να τον πάρει!

Λουτσέσκου: «Σας δίνω το τηλέφωνο του Τζιοβίνκο να τον πάρετε!»

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Ριέκα είχε όρεξη για πλάκα και ερωτηθείς για τον Τζιοβίνκο απάντησε πως δεν έχει πρόβλημα να δώσει το τηλέφωνό του σε όποιον θέλει να τον καλέσει!

Τα όσα είπε ο Λουτσέσκου

Για το αν είδε κομμάτι της αυτοπεποίθησης που αναζητά, στην ομάδα του:

"Εσείς δεν είδατε; Όταν έρχεσαι σε αυτό το γήπεδο και κερδίζεις 2-0, με ευκαιρίες, με δοκάρια, τι παραπάνω θέλεις; Το παιχνίδι είχε την έξτρα δυσκολία ότι παίζαμε απέναντι σε αντιπάλους οπαδούς. Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία για τη νίκη και την απόδοση της ομάδας. Υπάρχει παντού πίεση, ενδεχομένως στη Θεσσαλονίκη να υπάρχει μια διαφορετικού είδους ένταση γύρω από την ομάδα, λόγω των ανθρώπων που έχουν τεράστιο πάθος για την ομάδα και νιώθεις αυτήν την ενέργεια.

Είμαι χαρούμενος για την πρόκριση γιατί έρχεται σε μια νέα αρχή που προσπαθούμε να κάνουμε. Πολλοί την θεωρούσαν απαραίτητη και έγινε και για εμάς απαραίτητη, ώστε να κλείσουμε με επιτυχία το πρώτο κομμάτι επίσημων αγώνων της σεζόν. Ξέραμε ότι δεν θα παίξουμε απόλυτα σωστά, αλλά είναι μια πρόκριση που δίνει αυτοπεποίθηση στους ποδοσφαιριστές για τη δουλειά που κάνουν".

Για τη βελτίωση στην εικόνα του ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Μποέμιανς έως απόψε:

"Ευχαριστώ πολύ! Το λέω συνέχεια αυτό, βελτίωση με το χρόνο, με το χρόνο, με το χρόνο...".

Για το αν ο ΠΑΟΚ θα έχει σταδιακή βελτίωση παιχνίδι με το παιχνίδι:

"Η αλήθεια είναι ότι είναι ξεκάθαρο ότι αυτή η καθυστερημένη εκκίνηση του πρωταθλήματος προκαλεί ένα πρόβλημα. Δεν είναι και η καλύτερη κατάσταση, το είδαμε με Άρη και ΑΕΚ που αντιμετώπισαν ομάδες με μεγαλύτερη ετοιμότητα. Υπάρχει μεγάλη διαφορά όσον αφορά στους χώρους, την αυτοπεποίθηση και τα τρεξίματα. Μιλώντας για εμάς, είμαστε στην αρχή. Όλοι περιμένουν πολλά από εμάς, πολλοί θυμούνται την τελευταία φορά που βρεθήκαμε αλλά τώρα έχουμε ένα σύνολο εντελώς διαφορετικό από τότε. Είναι σημαντικό να κερδίζουμε ακόμα κι αν δεν παίζουμε καλά ώστε να επέλθει η αυτοπεποίθηση".

Για την αλλαγή στην προσέγγιση του αγώνα, σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι:

"Ακόμα κι αν το πρώτο παιχνίδι έληξε 1-1, καταλάβαμε τη δυναμική που είχαμε και την αυτοπεποίθηση που θα μπορούσαμε να έχουμε. Μιλήσαμε γι' αυτό, αποφασίσαμε να παίξουμε με προσωπικότητα και να διαχειριστούμε το ματς τελείως διαφορετικά και αυτό πετύχαμε σήμερα".

Για το αν θα υπάρξει άλλη μεταγραφή στον ΠΑΟΚ:

"Το ελπίζω".

Για τον Τζιοβίνκο:

"Τώρα θα σας δώσω τον αριθμό του να τον καλέσετε".