Τόμιτς: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Ο προπονητής της Ριέκα Γκόραν Τόμιτς μίλησε για το αυριανό (26/8) παιχνίδι της κροατικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ και δήλωσε σίγουρος για την πρόκριση

Τόμιτς: «Πιστεύουμε στους εαυτούς μας»

Την αισιοδοξία πως με τη βοήθεια του κόσμου της και με λίγη τύχη η Ριέκα μπορεί να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ και να προκριθεί στους ομίλους του Conference League εξέφρασε ο Γκόραν Τόμιτς.

«Ο στόχος είναι σαφής, η πρόκριση της ομάδας. Φυσικά χρειαζόμαστε τη βοήθεια των οπαδών μας και λίγη τύχη. Ανυπομονούμε για την έναρξη της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο τεχνικός της κροατικής ομάδας στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε:

«Ξεκουράσαμε πέντε- έξι ποδοσφαιριστές για αυτό το λόγο, κόντρα στη Σιμπένικ. Βέβαια σε παιχνίδια τόσο σημαντικά όσο αυτό δεν υπάρχει κούραση».

Πάντως θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του για τα πλάνα του. «Δεν θα μιλήσω για το σύστημα. Οι Πρσκάλο, Ντρίμιτς και Βούσκιτς θα είναι διαθέσιμοι για την ομάδα, ενώ οι Μούριτς, Σμόλτσιτς, Λάμπροβιτς και Στάνιτς θα απουσιάσουν. Η συνταγή υπάρχει ήδη και αυτή είναι το πρώτο ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη.

Το κλειδί είναι η ενέργειά μας, αυτό μας έχει φέρει όλες τις νίκες φέτος. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στο γεμάτο μας γήπεδο όλα είναι πιθανά. Στόχος μας είναι η πρόκριση στους ομίλους».