ΠΑΟΚ – Ριέκα 1-1: Έσωσε την παρτίδα με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις (highlights)

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ στο 94' και κατάφερε να ισοφαρίσει την μαχητική Ριέκα σε 1-1 στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Conference League.

ΠΑΟΚ – Ριέκα 1-1: Έσωσε την παρτίδα με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις (highlights)

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε στο 94’ να ισοφαρίσει την Ριιέκα (1-1) και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς που θα διεξαχθεί στην Κροατία.

Στο ξεκίνημα του αγώνα οι Θεσσαλονικείς είχαν την υπεροχή και τον έλεγχο του αγώνα, αλλά η Ριέκα απείλησε αρχικά με τον Τόμετσακ (17’) το σουτ του οποίου έδιωξε με υπερένταση ο Πασχαλάκης και άνοιξε το σκορ στο 33’ με δυνατό σουτ του Λεπινίτσα. Οι Κροάτες ήταν ουσιαστικοί, αποτελεσματικοί και διαβασμένοι στο παιχνίδι τους.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αύξησε σημαντικά την πίεσή του και έσωσε την παρτίδα στο 94’ με το αυτογκόλ του Γκάλεσιτς.

Μικρογραφία

ΠΑΟΚ-ΡΙΕΚΑ 1-1

Γήπεδο: Τούμπα

Διαιτητής: Ζερόμ Μπρισάρ (Γαλλία)

Βοηθοί: Μπενζαμέν Παζέ, Σιρίλ Μουνιέ (Γαλλία)

Σκόρερ: Λεπινίτσα (33’), Γκάλεσιτς (93’ αυτογκόλ)

Κίτρινες: Τσέριν (14’), Γκάλοβιτς (68’), Κούρτιτς (86’)

Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚ(Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Ροντρίγκο (31’ λ.τ. Τέιλορ), Κρέσπο, Βαρέλα, Σβαμπ, Κούρτιτς (90’ Καγκάβα), Μπίσεσβαρ (71’ Κούτσιας), Ελ Καντουρί (90’ Εσίτι), Α. Ζίβκοβιτς (71’ Μούργκ), Σφιντέρσκι.

ΡΙΕΚΑ (Γκόραν Τόμιτς): Πρσκάλο, Γκάλοβιτς, Κρέσιτς, Εσκοβάλ, Βούκσεβιτς (76’ Γκάλεσιτς), Τόμετσακ (72’ Μπούσνια), Λεπινίτσα, Πάβισιτς, Τσέριν (76’ Λίμπερ), Άμπεμ, Ίσα (89’ Ομπρεγκόν).