ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με την Ριέκα

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ριέκα

ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το ματς με την Ριέκα

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας παιχνίδι με την Ριέκα στο πλαίσιο των play off του Conference League. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή των «ασπρόμαυρων».

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την πρώτη εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στη Ριέκα, με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του δούλεψαν πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες πριν τον αγώνα της Πέμπτης (19.08, 21:00), δίνοντας έμφαση σε τακτικά ζητήματα, αλλά και στις στατικές φάσεις.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί και μαζί με τον Νέλσον Ολιβέιρα είναι οι δύο παίκτες που καταγράφονται στο ιατρικό δελτίο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ρουμάνος τεχνικός ανακοίνωσε την 23άδα που θα έχει στη διάθεσή του για την αναμέτρηση με τους Κροάτες και η οποία αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη, Ταλιχμανίδη, Ροντρίγκο, Τέιλορ, Κρέσπο, Βαρέλα, Μιχάι, Μιχαηλίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Εσίτι, Ντόουγκλας, Τσιγγάρα, Κούρτιτς, Σβαμπ, Καγκάβα, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Λάμπρου, Α.Ζίβκοβιτς, Κούτσια, Σφιντέρσκι».