Φουλ επίθεση και μ' όλες τις μεταγραφές στην 11αδα η ΑΕΚ κόντρα στην Βελέζ!

Με σχηματισμό 4-3-3 και όλους τους νεαποκτηθέντες στο βασικό σχήμα της η ΑΕΚ θα παραταχθεί κόντρα στην Βελέζ (21.00), στο ΟΑΚΑ, με στόχο την ανατροπή του εις βάρος της 2-1 στο Σαράγεβο πριν μια βδομάδα.

Φουλ επίθεση και μ' όλες τις μεταγραφές στην 11αδα η ΑΕΚ κόντρα στην Βελέζ!

Με αλλαγές σε πρόσωπα και σχηματισμό σε σχέση με τον πρώτο αγώνα της σεζόν και παρθενικό της για το Conference League θα υποδεχθεί η ΑΕΚ την Βελέζ στο ΟΑΚΑ (21.00).

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της ανατροπής του, εις βάρος της «Ένωσης», 2-1, στο Σαράγεβο, πριν από μια βδομάδα, για τον δεύτερο προκριματικό της νεοσύστατης διοργάνωσης επέλεξε σχηματισμό 4-3-3 (αντί για 4-2-3-1 στην Βοσνία) δίνοντας φανέλα βασικού και στα πέντε μεταγραφικά αποκτήματα του τρέχοντος καλοκαιριού!

Έτσι ο Στάνκοβιτς είναι στα γκολπόστ (αντί του Τσιντώτα), ο Βράνιες (αντί του Σβάρνα), μαζί με τον Τζαβέλλα (βασικός και στο πρώτο ματς) στο κέντρο της άμυνας, ο Λε Ταλέκ (αντί του Σάκχοφ) στα χαφ κι ο Αραούχο (αντί του, σκόρερ, Ανσαριφάρντ) στην κορυφή της επίθεσης.

Πλαισιώνονται από τους Μπακάκη και Μιτάι (ακραία μπακ), Μάνταλο - Σιμάνσκι (στα χαφ) και Γκαρσία - Τάνκοβιτς στην επίθεση.

Μιτάι και Τάνκοβιτς επίσης είναι νέα πρόσωπα σε σχέση με το πρώτο ματς αντικαθιστώντας τους Λόπες και Αλμπάνης.