Μιλόγεβιτς: «Θέλω να δω πειθαρχία»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Βελέζ τονίζοντας πως το βασικό που θέλει να δει είναι πειθαρχία.

Μιλόγεβιτς: «Θέλω να δω πειθαρχία»

Για τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς το βασικό που θέλει να δει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Βελέζ είναι η πειθαρχία από τους ποδοσφαιριστές του. Ο Σέρβος τόνισε ακόμη ότι το ζητούμενο είναι η νίκη για τους "κιτρινόμαυρους".

Αναλυτικά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε:

Για το τι πρέπει να περιμένει ο κόσμος της ΑΕΚ αύριο: «Είναι το πρώτο επίσημο ματς. Άλλα τα επίσημα, αλλά τα φιλικά όμως. Έχουμε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις αυτήν την περίοδο. Δεν χρειάζεται να πω τι πρέπει να περιμένουμε. Αυτό που ζητάω από τα παιδιά, αυτό θέλουμε να βγάλουμε και στο γήπεδο. Όλες οι ομάδες είναι καλές. Πρέπει να πάρουμε στα σοβαρά τη διοργάνωση. Θέλω πειθαρχία μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Για Αραούχο, Βράνιες, Λε Ταλέκ και τον βαθμό της ετοιμότητας τους: «Όλα τα παιδιά άρχισαν πριν μερικές μέρες τις προπονήσεις. Οι Βράνιες και Αραούχο ξέρουν την ομάδα, ο Λε Ταλέκ είχε μια ταλαιπωρία με κορονοϊό, αλλά σίγουρα πρόκειται για παίκτες που θα μας βοηθήσουν. Έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια μπροστά μας και τους έχω πει ότι δεν έχουμε περιθώρια».

Για τη φιλοσοφία του παιχνιδιού του: «Αν αρχίζεις και παίζεις το build up από πίσω με πρέσινγκ του αντιπάλου είναι ρίσκο. Αν παίζεις με ψηλές μπαλιές είναι κάτι άλλο. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και θέλω οι παίκτες μου να έχουν διάφορους τρόπους παιχνιδιού. Εγώ παίζω για να κερδίζω, ανεξάρτητα από τον τρόπο παιχνιδιού. Αυτή είναι η δουλειά μου. Αν συνδυάζεται το αποτέλεσμα με την μπάλα αυτό είναι άλλο, αλλά θα έχουμε χρόνο να βγάλουμε αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας».

Για την πίεση που υπάρχει στην ΑΕΚ: «Δεν υπάρχει στο ποδόσφαιρο χρόνος. Κάθε προπονητής ζει υπό αυτές τις συνθήκες. Εγώ αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα παιδιά δουλεύουν πολύ στην προπόνηση. Εγώ θέλω να δώσω τα πάντα και η πίεση πάντα θα υπάρχει».