ΑΕΚ: Για τυπικούς λόγους εκτός λίστας του Conference League ο Αραούχο, αλλά θα' ναι στις αλλαγές!

Ο Σέρχιο Αραούχο δεν συμπεριλήφθηκε στην λίστα της ΑΕΚ, προς την UEFA για τα ματς του 2ου προκριματικού του Conference League, για τυπικούς λόγους, αλλά έχει δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στην Βελέζ, αφού το όνομα του θα είναι στη νέα, με τις προσθήκες. που επιτρέπονται ως την παραμονή της πρώτης αναμέτρησης (22/07)

ΑΕΚ: Για τυπικούς λόγους εκτός λίστας του Conference League ο Αραούχο, αλλά θα' ναι στις αλλαγές!

Δίχως το όνομα του νεαποκτηθέντα Σέρχιο Αραούχο απέστειλε, στην UEFAΑΕΚ τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της με τη Βελέζ για τον Β΄ προκριματικό του Conference League.

Ο Αργεντινός που είχε ανακοινωθεί λίγες ώρες νωρίτερα, δεν συμπεριλήφθηκε επειδή δεν καλύπτονται οι προθεσμίες για να συμβεί κάτι τέτοιο αυθημερόν.

Ωστόσο, ο «Κινέζος» θα βρίσκεται στη λίστα ως μία από τις δύο προσθήκες που επιτρέπονται έως την παραμονή της πρώτης αναμέτρησης (22 Ιουλίου, στο Σαράγεβο).

Η (μέχρι στιγμής) λίστα της ΑΕΚ για τις αναμετρήσεις με τους Βόσνιους έχει ως εξής: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσεάρου, Μήτογλου, Σβάρνας, Τζαβέλλας, Νταντσένκο, Ραντόνια, Μιτάι, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Ρουκουνάκης, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης και Μαχαίρας.