Μέσι: «Αδύνατον να κατακτήσουμε το Champions League παίζοντας έτσι»

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να αλλάξει το αγωνιστικό της πρόσωπο, αν θέλει να κατακτήσει το Champions League, σύμφωνα με τον Λιονέλ Μέσι.

Μέσι: «Αδύνατον να κατακτήσουμε το Champions League παίζοντας έτσι»

Ο Λιονέλ Μέσι μίλησε στην εφημερίδα Sport, τονίζοντας ότι η Μπαρτσελόνα πρέπει να παρουσιάσει διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στην επανέναρξη, αν θέλει να κατακτήσει το Champions League:

«Ποτέ δεν αμφέβαλα για το ρόστερ που έχουμε και δεν έχω αμφιβολία ότι μπορούμε να κερδίσουμε κάθε τίτλο που απομένει, αλλά όχι παίζοντας όπως παίζαμε», δήλωσε ο Αργεντινός άσος, ενώ στη συνέχεια τόνισε:

«Τώρα ο καθένας έχει την γνώμη του και είναι όλες σεβαστές. Η δική μου βασίζεται στο γεγονός ότι ήμουν τυχερός παίζοντας στο Champions League κάθε χρόνο και ξέρω ότι δεν είναι δυνατόν να το κατακτήσεις παίζοντας παίζοντας έτσι. Ίσως ο Σετιέν να μην το κατάλαβε.

Αυτό το διάλειμμα μπορεί τελικά να μας ωφελήσει αλλά θα δούμε αν μπορούν τελικά να ξεκινήσουν τις διοργανώσεις και εκεί θα αφήσουμε τις αμφιβολίες, επειδή θα τσεκάρουμε το επίπεδο που έχουμε ή το οποίο μπορούμε να πιάσουμε όταν ξεκινήσουμε».

Για την επιστροφή στις προπονήσεις εν μέσω της πανδημίας ο ηγέτης των «μπλαουγκράνα» είπε τα εξής: «Επιστρέφοντας στις προπονήσεις είναι το πρώτο βήμα αλλά δεν πρέπει να εμπιστευόμαστε τον εαυτό μας και πρέπει να παίρνουμε όλες τις απαραίτητες προλήψεις και να υπολογίζουμε ότι πρέπει να παίξουμε με κεκλεισμένων των θυρών».

Κλείνοντας, ο Αργεντινός άσος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Προσωπικά ανυπομονώ για τις διοργανώσεις. Ξέρουμε ότι τα πάντα θα είναι παράξενα, χωρίς τους οπαδούς στα γήπεδα και με το θέμα της συγκέντρωσης, κάτι που δεν θα μας αρέσει όντας χωριστά από τις οικογένειές μας. Από άποψη φυσικής κατάστασης νιώθω πολύ καλά. Εκανα προπονήσεις στο σπίτι αυτές τις μέρες και πιστεύω ότι με βοήθησε να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση.

Με τα παιδιά και την Αντονέλα όλα τελειώσαν όντας στιγμές που προσπαθήσαμε να απολαύσουμε όλοι μαζί».