Champions League: Για τις 8 Αυγούστου προγραμματίστηκε το Γιουβέντους – Λιόν

Όπως υποστηρίζει το γαλλικό Μέσο «RMC Sport», η UEFA προγραμμάτισε τον αγώνα ρεβάνς Γιουβέντους – Λιόν στις 8 Αυγούστου στο Τορίνο για την φάση των «16» του Champions League.

Champions League: Για τις 8 Αυγούστου προγραμματίστηκε το Γιουβέντους – Λιόν

Στις 8 Αυγούστου έχει προγραμματίσει η UEFA την διεξαγωγή του αγώνα ρεβάνς της Γιουβέντους με την Λιόν στο Τορίνο για την φάση των «16» του Champions League, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι το επιτρέπουν τα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού. Αυτό αποκαλύπτει το γαλλικό Μέσο «RMC Sport», επικαλούμενο «πηγές» από την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Όπως σημειώνει, κατά την διάρκεια της σημερινής (6/5) συνάντησης με τους προέδρους των ευρωπαϊκών συλλόγων, η UEFA κατέστησε σαφές πως επιθυμεί να ολοκληρωθεί κανονικά η εφετινή αγωνιστική περίοδος στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, ωστόσο, παράλληλα, διεμήνυσε πως όσα πρωταθλήματα μπορούν να ολοκληρωθούν θα πρέπει να το πράξουν πριν τα τέλη Ιουλίου, έτσι ώστε να διεξαχθούν τον Αύγουστο οι αναμετρήσεις στα Κύπελλα Ευρώπης.

Όσον αφορά το ματς της Γιουβέντους με την Λιόν που προαναφέραμε, στο πρώτο παιχνίδι οι «λιονέ» είχαν πανηγυρίσει τη νίκη με 1-0 στη Γαλλία και πλέον καλούνται να το υπερασπιστούν στη ρεβάνς στο Τορίνο για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση στα προημιτελικά και να αφήσουν εκτός συνέχειας την «Γηραιά Κυρία».

Τέλος, για την ετέρα εκπρόσωπο των Γάλλων στη διοργάνωση, την Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία έχει ήδη πάρει το «εισιτήριο» για την 8άδα του Champions League με την πρόκριση σε βάρος της Μπορούσια Ντόρτμουντ, εκτιμάται ότι θα δώσει τον επόμενο αγώνα της στο Champions League στις 10, 11 ή 12 Αυγούστου.