Τα ωραιότερα γκολ του Ολυμπιακού στο Champions League (vid)

Για ακόμα μία σεζόν ο Ολυμπιακός βρέθηκε στους ομίλους του Champions League. Παρακολουθήστε μερικά από τα ωραιότερα γκολ των «ερυθρόλευκων» στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από το 1997 μέχρι σήμερα.

Τα ωραιότερα γκολ του Ολυμπιακού στο Champions League (vid)

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού πέρασε από σαράντα κύματα, αφού οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους από τον β' προκριματικό γύρο του Champions League.

Περνώντας τη Βικτόρια Πλζεν, η ομάδα του Πειραιά ξεπέρασε τα εμπόδια των Μπασακσεχίρ (γ' προκριματικός γύρος) και Κράσνονταρ (πλέι οφ) για να βρεθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Εκεί ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε τις Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και τον Ερυθρό Αστέρα. Χάρη στο πέναλτι του Ελ Αραμπί λίγο πριν από το τέλος η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς νίκησε τους Σέρβους με 1-0 στην τελευταία αγωνιστική και συνέχισε την πορεία της στο Europa League.

Με αφορμή την παρουσία των Πειραιωτών σε ακόμα ένα Champions League σάς παραθέτουμε τα καλύτερα γκολ του συλλόγου από την παρθενική συμμετοχή του τη σεζόν 1997-98 έως και σήμερα.

Από τη βολίδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου κόντρα στην Πόρτο και τη λόμπα του Τζιοβάνι απέναντι στη Γαλατασαράι έως το χατ τρικ του Κώστα Μήτρογλου στο Βέλγιο επί της Άντερλεχτ και το γκολ-ποίημα του Τζόελ Κάμπελ με αντίπαλο τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Απολαύστε ορισμένα από τα καλύτερα γκολ:

Youtube credits: John Mike