Ντε Μπρόινε: «Θα μας λένε αποτυχημένους εάν δεν νικήσουμε την Ρεάλ»

Ο μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κέβιν Ντε Μπρόινε, αναφέρθηκε στην μεθαυριανή (26/02) πρώτη αναμέτρηση της ομάδας του κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης στους «16» του Champions League

Ντε Μπρόινε: «Θα μας λένε αποτυχημένους εάν δεν νικήσουμε την Ρεάλ»

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στο «στρατόπεδο» της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει της μεθαυριανής (26/02) αναμέτρησης με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης για την φάση των «16» του Champions League. «Πολίτες» και «μερένχες» κοντράρονται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκρισή τους στην 8άδα του θεσμού ενόψει και της ρεβάνς στο Μάντσεστερ στις 17 Μαρτίου.

Σε δηλώσεις του στην «Telegraph», ο μεσοεπιθετικός των πρωταθλητών Αγγλίας, Κέβιν Ντε Μπρόινε, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η ομάδα του να μην κερδίσει την «βασίλισσα», λέγοντας:

«Εάν δεν νικήσουμε όλοι θα λένε ότι θα είμαστε αποτυχημένοι. Το Champions League είναι κάτι που δεν έχουμε κατακτήσει ακόμα. Πάντα θέλουμε να κερδίζουμε τα πάντα, αλλά μερικές φορές υπάρχουν ομάδες που είναι καλύτερες ή είναι σε καλύτερη φόρμα, όπως είναι τώρα η Λίβερπουλ».

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Η Ρεάλ έχει κερδίσει τα περισσότερα Champions League, αλλά εμείς θα πάμε εκεί για να τους κερδίσουμε, αν και δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο τέλος. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε επιθετικά όπως πάντα και να τους πιέσουμε, εάν το καταφέρουμε αυτό θα κερδίσουμε».

Σημειώνεται πως η μεγαλύτερη πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στα «σαλόνια» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης είχε καταγραφεί την σεζόν 2015-2016, όταν έφτασε μία «ανάσα» από τον μεγάλο τελικό.

Στα ημιτελικά οι «πολίτες» (με προπονητή τότε τον Μανουέλ Πελεγκρίνι) αντιμετώπισαν την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα στο Μάντσεστερ, ηττήθηκαν στον επαναληπτικό 1-0 από τους «μερένχες» στην Ισπανία και έτσι αποκλείστηκαν από την «βασίλισσα», η οποία κατέκτησε τελικά και το τρόπαιο στον τελικό με την συμπολίτισσα Ατλέτικο Μαδρίτης.