Champions League: Αγκαλιά με την πρόκριση η Αταλάντα, προβάδισμα η Λειψία (Highlights)

Μεγάλη νίκη πήρε η Αταλάντα με σκορ 4-1 επί της Βαλένθια, ενώ η Λειψία πέρασε νικηφόρα από το Λονδίνο επικρατώντας με 1-0 της Τότεναμ.

Champions League: Αγκαλιά με την πρόκριση η Αταλάντα, προβάδισμα η Λειψία (Highlights)

Σε περίπατο μετέτρεψε η Αταλάντα το πρώτο παιχνίδι με τη Βαλένθια. Η ομάδα του Μπέργκαμο επικράτησε με σκορ 4-1 των «νυχτερίδων» και επί της ουσίας έχει μετατρέψει σε τυπικά διαδικασία τη ρεβάνς στην Ισπανία.

Η Αταλάντα προηγήθηκε στο 16’ με τον Χάτεμπερ και στο 42’ ο Ίλισιτς έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Η ιταλική ομάδα ήταν ασταμάτητη και στην επανάληψη είχε κι άλλα γκολ για τους Ισπανού. Στο 57’ ο Φρόιλερ με ένα ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έκανε το 3-0 και στο 63’ ήταν η σειρά του Χάτεμπερ να σκοράρει ξανά για το 4-0. το μόνο που κατάφερε η Βαλένθια ήταν να μειώσει στο 66’ σε 4-1 με σουτ του Τσερίσεφ.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Τζανπιέρο Γκασπερίνι): Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Καλντάρα (75΄ Ζαπάτα), Χάτεμπερ, Γκόσενς, Γκόμες (81΄ Μαλινόφσκι), Ντε Ρουν, Ιλιτσιτς, Φρόιλερ, Πάσαλιτς (90΄+2΄ Ταμέζε)

ΒΑΛΕΝΘΙΑ (Αλμπέρ Θελάδες): Ντομενέκ, Μανγκαλά, Ντιακαμπί, Γκαγιά, Βας, Παρέχο, Κοντογκμπιά, Γκουέντες (64΄ Τσερίσεφ), Σολέρ, Τόρες, Μάξι Γκόμες (67΄ Γκαμεϊρό)

Μεγάλο διπλό η Λειψία

Στο άλλο ματς της ημέρες η Τότεναμ υποδέχτηκε τη Λειψία, η οποία πέρασε νικηφόρα από το Λονδίνο. Στο 56’ ο Ντέιβιτς έκανε ένα επιπόλαιο μαρκάρισμα πάνω στον Λάιμερ και ο διαιτητής της αναμέτρησης σωστά έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Βέρνερ στο 58’ ευστόχησε από την άσπρη βούλα και η Λειψία επικράτησε με σκορ 1-0 της Τότεναμ στο Λονδίνο κάνοντας το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

ΤΟΤΕΝΑΜ (Ζοζέ Μουρίνιο): Λιορίς, Οριέ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Γουίνκς, Φερνάντες (64΄ Λαμέλα), Λο Σέλσο, Άλι (65΄ Ντομπελέ), Μπέργκβαϊν, Μόουρα

ΛΕΙΨΙΑ (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Γκουλάτσι, Κλόστερμαν, Αμπάντου, Χάλστενμπεργκ, Μουκιελέ, Ζάμπιτσερ, Λάιμερ (83΄ Φόρσμπεργκ), Ανχελίνο, Νκουνκού (74΄ Χαϊντάρα), Βέρνερ, Σικ (77΄ Πόουλσεν)

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τρίτη (18/2)

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λίβερπουλ 1-0

(4' Σαούλ)

Ντόρτμουντ - Παρί Σεν Ζερμέν 2-1

(69΄, 77΄Χάαλαντ - 75΄Νεϊμάρ)

Οι αγώνες της επόμενης εβδομάδας είναι οι εξής:

Τρίτη (25/2)

22:00 Τσέλσι - Μπάγερν Μονάχου

22:00 Νάπολι - Μπαρτσελόνα

Τετάρτη (26/2)

22:00 Λυών - Γιουβέντους

22:00 Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι