Κλοπ για Σιμεόνε: «Δε θα τρέχει χαρούμενος στο δωμάτιο του μετά από αυτή την κλήρωση»

Για το ζευγάρι της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης μίλησε ο τεχνικός των «reds» Γιούργκεν Κλοπ τονίζοντας πως  ο Ντιέγκο Σιμεόνε σίγουρα δε θα είναι χαρούμενος μετά από αυτή την κλήρωση της φάσης των «16» του Champions League.

Κλοπ για Σιμεόνε: «Δε θα τρέχει χαρούμενος στο δωμάτιο του μετά από αυτή την κλήρωση»

Η Λίβερπουλ κληρώθηκε με την Ατλέτικο Μάδριτης για τους «16» του Champions League και ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για ένα πολύ δυνατό ζευγάρι σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των «reds» τόνισε συγκεκριμένα πως αυτός ο αγώνας, μαζί με άλλους θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και ο τελικός της διοργάνωσης, και πως σίγουρα ο τεχνικός των «ροχιμπλάνκος» Ντιέγκο Σιμεόνε δε θα τρέχει χαρούμενος στο δωμάτιο του μετά από αυτή την κλήρωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είναι μία ενδιαφέρουσα κλήρωση. Πριν από αυτήν σκέφτηκα ότι θα ήταν η Μαδρίτη (σ.σ.: η πόλη από την οποία θα προέρχεται η ομάδα που θα κληρωθεί η Λίβερπουλ) και έτσι έγινε. Η Μαδρίτη είναι ένα μέρος, στο οποίο έχουμε μόνο φανταστικές αναμνήσεις. Αυτή τη φορά, όμως, παίζουμε με την Ατλέτικο και αυτό είναι το γήπεδό της. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, ωστόσο, στους "16" υπάρχουν τουλάχιστον 4-5 ματς, τα οποία θα μπορούσαν να είναι και ζευγάρι τελικού.

Όπως έχουμε πει κι άλλες φορές, δεν νομίζω ότι ο κ. Σιμεόνε θα τρέχει χαρούμενος στο δωμάτιό του, επειδή κληρώθηκε με τη Λίβερπουλ. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Δύο ομάδες που είναι συνηθισμένες στο να παίζουν έντονα, έχουν διαφορετικό στυλ και διαφορετική οργάνωση φυσικά. Όμως και οι δύο είναι έτοιμες για έντονο παιχνίδι και αυτό το κάνει πολύ δύσκολο» είπε ο Γερμανός ενώ στάθηκε και στην επιστροφή των «κόκκινων» στο Γουάντα Μετροπολιτάνο απαντώντας στο αν θα είναι ιδιαίτερο το συγκεκριμένο συναίσθημα:

«Έτσι πιστεύω, θα δούμε. Νομίζω ότι είχαμε τα αποδυτήρια των γηπεδούχων. Ίσως να μπορέσουμε να ζητήσουμε να τα έχουμε εκ νέου. Ήταν πολύ ωραία, γεμάτα με χρώματα της Λίβερπουλ, όμως, πιστεύω ότι πλέον θα τα έχουν πετάξει».