Ολυμπιακός: Το φοβερό επίτευγμα του Ελ Αραμπί στο Champions League!

Όποτε ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε φανέλα βασικού, ο Μαροκινός φορ τον έβγαζε ασπροπρόσωπο, βρίσκοντας πάντοτε δίχτυα.

Ολυμπιακός: Το φοβερό επίτευγμα του Ελ Αραμπί στο Champions League!

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε το «κρύο αίμα» στα τελειώματα του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα και ανέλαβε την ευθύνη για την εκτέλεση του κρίσιμου πέναλτι. Η αύρα που έβγαζε όταν έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και η… γυαλάδα στο μάτι του, προμήνυαν ότι ο Μπόργιαν δεν θα είχε καμία τύχη.

Ο Μαροκινός φορ, για τον οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς επέμενε το καλοκαίρι για την απόκτησή του, έβγαλε ασπροπρόσωπο τον προπονητή του. Μπορεί να είχε ένα δοκάρι και μία άστοχη κεφαλιά στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, ωστόσο, βρήκε το σθένος στο φινάλε να εκτελέσει το πέναλτι που χάρισε την πρόκριση στον Ολυμπιακό.

Ο Ελ Αραμπί έχει πετύχει κάτι το μοναδικό! Κάτι το οποίο δεν το συναντάμε εύκολα σε άλλον επιθετικό των «ερυθρολεύκων» στο παρελθόν. Όσες φορές πήρε φανέλα βασικού, από το καλοκαίρι έως και τον Δεκέμβριο, βρήκε τον τρόπο για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Συνολικά έχει παίξει και στα 9 ευρωπαϊκά παιχνίδια των Πειραιωτών. Βασικός όμως ήταν μόνο στα 4. Η αρχή έγινε στο Κράσνονταρ (2-1), όπου μπήκε από το… παράθυρο εξαιτίας ενός μικροτραυματισμού του Γκερέρο. Μέσα στην Ρωσία λοιπόν πέτυχε δύο γκολ.

Στη συνέχεια έπαιξε βασικός στο εντός έδρας ματς με την Μπάγερν Μονάχου (2-3) και με καρφωτή κεφαλιά είχε ανοίξει το σκορ για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Ο Ελ Αραμπί δεν σταμάτησε εκεί. Ο Μαρτίνς τον ξεκίνησε και στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ και με μία οβίδα στα πρώτα λεπτά του ματς πέτυχε το 1-0 για τους «ερυθρόλευκους». Η εξαιρετική παρουσία του Μαροκινού στην Ευρώπη ολοκληρώθηκε με το χρυσό γκολ επί του Ερυθρού Αστέρα.

Τέσσερα ματς λοιπόν πήρε φανέλα βασικού και πέτυχε σε όλα γκολ (συνολικά 5). Είναι ένα επίτευγμα που σίγουρα λέει πολλά για την αξία του 32χρονου επιθετικού.