Μιλόγεβιτς: «Είμαστε με τη βαλίτσα στο χέρι»

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στάθηκε στο χαμένο πέναλτι της ομάδας του ενώ για το μέλλον του είπε πως είναι κουρασμένος και οι προπονητές βρίσκονται με τη βαλίτσα στο χέρι.

Μιλόγεβιτς: «Είμαστε με τη βαλίτσα στο χέρι»

Ο Σέρβος προπονητής της ομάδας του Βελιγραδίου, Βλάνταν Μιλόγεβιτς σχολίασε με την ολοκλήρωση του αγώνα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στην κάμερα του OTE: «Εμείς είχαμε το πέναλτι δεν το βάλαμε. Ο Ολυμπιακός το έβαλε. Απλά τα πράγματα. Ξέραμε πως θα είναι δύσκολα εδώ. Πολύ δυνατή έδρα. Το ξέραμε πως θα έχουμε πίεση. Ήμασταν διαβασμένοι. Θέλαμε να χτυπήσουμε τον Ολυμπιακό στην κόντρα αλλά δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει μια πίκρα. Έτσι είναι η ζωή. Το ποδόσφαιρο. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ήταν η ατμόσφαιρα σούπερ από τον κόσμο, τη θύρα 7. Όλοι ξέρουμε τη σχέση που υπάρχει. Όλοι ήθελαν τη νίκη. Εύχομαι ότι καλύτερο από εδώ και πέρα στον Ολυμπιακό.

Για εμάς κουραστικό, γιατί παίζουμε από τον Ιούνιο. Δεν είναι εύκολο. Δεν ξέρουμε πόσα παιχνίδια έχουμε παίξει. Αν κοιτάξεις την ενδεκάδα, μόνοι δυο είναι ξένοι και οι άλλοι Σέρβοι που δεν έχουν εμπειρία. Έχουμε το πιο χαμηλό μπάτζετ από τις άλλες ομάδες. Είναι μεγάλη διαφορά να παίζεις στο Champions League. Είμαι ικανοποιημένος, δεν μπορούμε να κοιτάξουμε την πορεία μόνο με το αποψινό ματς.

Είμαι κουρασμένος. Θα δω. Λατρεύω την Ελλάδα. Είναι η δεύτερη πατρίδα μου. Είμαστε με τη βαλίτσα στο χέρι εμείς οι προπονητές. Θα δούμε. Υγεία να έχουμε».