Η Λαζάρεβιτς στο fosonline.gr: «Ολυμπιακός και Ερ. Αστέρας είναι αδέρφια» (vid)

Η Άννα Λαζάρεβιτς βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και μίλησε στο fosonline.gr για την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Ερυθρό Αστέρα.

Η Λαζάρεβιτς στο fosonline.gr: «Ολυμπιακός και Ερ. Αστέρας είναι αδέρφια» (vid)

Η βολεϊμπολίστρια του Ολυμπιακού, Άννα Λαζάρεβιτς έδωσε το "παρών" στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», για το παιχνίδι των Πειραιωτών κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ρωτήθηκε από το fosonline.gr για τις προβλέψεις της ενόψει της αναμέτρησης, απαντώντας «εξαρτάται από το ποιος θα είναι ο καλύτερος».

Ακολούθως ρωτήθηκε για το ποια ομάδα θα υποστηρίξει στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ερυθρό Αστέρα και τον Ολυμπιακό, απαντώντας «και τους δύο».

Όσο για το αν είναι η πρώτη της φορά στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», απάντησε πως «Όχι, έχω ξανάρθει στο γήπεδο, στα προηγούμενα χρόνια, όταν και πάλι έπαιζα για τον Ολυμπιακό».

Όσο για το που βρίσκεται ο σύζυγος της, Στέφαν Ζιβογίνοβιτς, ο οποίος είναι τερματοφύλακας στον Ολυμπιακό απάντησε «Στο σπίτι, στη Σερβία, γιατί έχει υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα».

Όσο για το αποτέλεσμα του αγώνα, έκανε τις προβλέψεις της, λέγοντας πως «ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα στα ορθόδοξα αδέρφια, οπότε ας νικήσει ο καλύτερος».