Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Ετοιμάζει έκπληξη ο Μαρτίνς για την πρόκριση

Το μεγάλο ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, τα κλειστά χαρτιά του Πέδρο Μαρτίνς και τα σενάρια για την ενδεκάδα των «ερυθρόλευκων».

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Ετοιμάζει έκπληξη ο Μαρτίνς για την πρόκριση

Το βράδυ της Τετάρτης (22:00) παίζεται η τελευταία πράξη της φάσης των ομίλων του Champions League. Ένα ταξίδι που για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε στις 23 Ιουλίου από το Πλζεν και ολοκληρώνεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, μία ομάδα με την οποία διατηρεί αδελφικές σχέσεις.

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Η αποστολή για το ματς της χρονιάς

Στον Ολυμπιακό δεν θέλουν αυτό το ματς να είναι και το τέλος του ευρωπαϊκού ταξιδιού. Το Champions League μπορεί να τελειώνει, αλλά οι Πειραιώτες θέλουν να συνεχίσουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι ένας πολύ σημαντικός στόχος για τον ομάδα του μεγάλου λιμανιού και για να τον πετύχει χρειάζεται μία απλή νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα.

Υπό καταρρακτώδη βροχή η προπόνηση του Ολυμπιακού (pics)

Οι εμφανίσεις που έχει κάνει ο Ολυμπιακός στον όμιλο του δίνουν το δικαίωμα να θεωρεί πως αξίζει να συνεχίσει στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο. Αυτό, όμως, πρέπει να το αποδείξει και στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Τετάρτης για να πάρει την πρόκριση.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε τι ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κατά των πρωταθλητών Σερβίας. Ο Πορτογάλος στην προπόνηση της Τρίτης δεν έδειξε τίποτα. Κράτησε κλειστά τα χαρτιά του δοκιμάζοντας τα πάντα και γι’ ακόμα μία φορά δεν θέλησε παραμονή του αγώνα να δείξει τίποτα όσον αφορά στην ενδεκάδα.

Εντυπωσιακό κορεό και κοινή πορεία Θύρας 7 – Delije παρά τη βροχή

Από τη στιγμή που δεν έχει τον Βαλμπουενά στη διάθεση του όλα είναι πιθανά. Ο Σα θα υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού με τον Ελαμπντελαουί να παίζει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Τσιμίκα αριστερά. Ο Αβραάμ είναι καλά και θα αγωνιστεί δίπλα στον Σεμέδο. Από ‘κει και πέρα μπορεί να κάνει το οτιδήποτε ο Μαρτίνς.

Το σενάριο με Μπουχαλάκη, Καμαρά, Γκιγιέρμε, Μασούρα, Ποντένσε και Ελ Αραμπί συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Τις δικές του, όμως, έχει και το σενάριο με Μπουχαλάκη, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Ποντένσε και Ελ Αραμπί. Ένα ακόμα σενάριο που υπάρχει θέλει τον Ραντζέλοβιτς έξω και στη θέση του τον Γκερέρο. Επίσης και αυτό έχει βάλει γερή υποψηφιότητα. Πάντως αυτός που θα πρέπει να έχει μεγάλη ανησυχία για το τι θα κάνει ο Μαρτίνς είναι ο Μιλόγεβιτς, διότι ξεκάθαρα ο Πορτογάλος ετοιμάζει έκπληξη.