Εντυπωσιακό κορεό και κοινή πορεία Θύρας 7 – Delije παρά τη βροχή

Μία νύχτα μαγική υπόσχονται οι οπαδοί του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα. Τι ετοιμάζουν για το μεγάλο ραντεβού της 11ης Δεκεμβρίου.

Εντυπωσιακό κορεό και κοινή πορεία Θύρας 7 – Delije παρά τη βροχή

Η κακοκαιρία κάνει επέλαση στη χώρα μας και φυσικά δεν έχει μείνει εκτός η Αττική. Από το πρωί της Τρίτης βρέχει σε όλες τις περιοχές του νομού και μάλιστα υπάρχουν στιγμές που η ένταση είναι μεγάλη.

Το ίδιο άσχημες αναμένεται να είναι οι καιρικές συνθήκες και την Τετάρτη. Ειδικά μετά τις 17:00 οι βροχές θα γίνουν εντονότερες στην πρωτεύουσα.

Όλα αυτά, πάντως, δεν πτοούν τους οπαδούς του Ολυμπιακού και του Ερυθρού Αστέρα. Η Θύρα 7 με νέα ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως παρά τη βροχή η συνάντηση με τους οπαδούς της ομάδας του Βελιγραδίου θα πραγματοποιηθεί κανονικά στις 16:00 στην πλατεία Συντάγματος.

Από εκεί οι οπαδοί θα κάνουν κοινή πορεία προς το «Γ. Καραϊσκάκης», όπου αναμένεται να δώσουν ένα οπαδικό ρεσιτάλ παρόμοιο με εκείνο του Βελιγραδίου με το οποίο υποχρέωσαν την Ευρώπη να ασχολείται με την αδερφική σχέση των δύο συλλόγων.

Την παράσταση, πάντως, θα κλέψει το κορεό που έχουν ήδη έτοιμο οι φίλοι του Ολυμπιακού. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κάτι εντυπωσιακό το οποίο έχει γίνει σε όλο το γήπεδο και όχι μόνο στο πέταλο της Θύρας 7.