Μάριν: «H ατμόσφαιρα δεν θα είναι τόσο φιλική, όσο στο Μαρακανά»

Ο άσος του Ερυθρού Αστέρα Μάρκο Μάριν τόνισε πως η ατμόσφαιρα είναι ιδιαίτερη όταν αγωνίζεται κανείς στο «Γ. Καραϊσκάκης» αλλά η ομάδα του είναι πανέτοιμη για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

Μάριν: «H ατμόσφαιρα δεν θα είναι τόσο φιλική, όσο στο Μαρακανά»

Ο Μάρκο Μάριν μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό (11/12, 22:00) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, για την ατμόσφαιρα που αναμένεται να είναι καυτή στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τόνισε ότι ο Ερυθρός Αστέρας είναι πανέτοιμος για τη νίκη και δε θα επηρεαστεί.

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Μιλόγεβιτς: «Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ο Μάριν αναφέρθηκε επίσης στα συναισθήματα του, που επιστρέφει, ως αντίπαλος των «ερυθρόλευκων» στο Φάληρο αλλά και για τον Ομάρ με τον οποίο έχει επικοινωνία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γερμανού μέσου:

Για την ατμόσφαιρα που ξέρει καλά ο ίδιος και για το ματς:

«Γνωρίζω ότι έχουν υποστήριξη από τους οπαδούς, είναι ιδιαίτερη ατμόσφαιρα, όμως εμείς είμαστε πανέτοιμοι για να νικήσουμε»

Για το αν υπάρχει ιδιαίτερο κίνητρο που θα παίξει με τον Ολυμπιακό:

«Όχι, το μεγαλύτερο κίνητρο είναι να παίξουμε τον Φεβρουάριο στην Ευρώπη».

Τι νιώθει που γυρίζει στο Καραϊσκάκη, αν θυμάται κάποια ιδιαίτερη στιγμή, κάποιο πρόσωπο που θέλει να συναντήσει ξανά.

«Είναι ωραίο για μένα που επιστρέφω εδώ. Έχω κάνει μεγάλες νίκες, πήρα τίτλο, τώρα όμως είμαι στον Ερυθρό Αστέρα και θα πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα μου. Θα μιλήσουμε πριν ή μετά το παιχνίδι. Δύσκολο να ξεχωρίσω κάποιο πρόσωπο από τους παλιούς συμπαίκτες μου. Κυρίως τον Ομάρ, με τον οποίο έχω ακόμη επικοινωνία. Το βασικό, όμως είναι ότι πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος εδώ για να βοηθήσω την ομάδα μου».

Νωρίτερα ο «ερυθρόλευκος» άσος είχε μιλήσει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του και όπως τόνισε ο Ερυθρός Αστέρας έχει την ποιότητα για να συνεχίσει στην Ευρώπη.

Συγκεκριμένα ο Μάριν είχε αναφέρει:

Για τον Ολυμπιακό:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ποιοτική ομάδα, το απέδειξε στα παιχνίδια με την Μπάγερν και την Τότεναμ. Είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για εμάς. Θα είναι το καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση, γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι αυτό για το σύλλογο και τους φιλάθλους μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να έχουμε συνέχεια στην Ευρώπη. Διαθέτουμε την ποιότητα για να συνεχίσουμε».

Για την εικόνα του Αστέρα στα τελευταία ματς:

«Ο Αστέρας μετά το παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου βελτιώθηκε αρκετά και αυτό μας δίνει ελπίδες για την πρόκριση. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παίξουμε εξαιρετικά για να συνεχίσουμε. Δεν θα είναι εύκολο, το γνωρίζουμε».

Για το γεγονός πως στον Αστέρα αρκεί και η ισοπαλία:

«Θα το έχουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας, είναι κάτι πολύ καλό για εμάς. Περάσαμε και με αντίπαλο τη Γιούνγκ Μπόις με αυτόν τον τρόπο. Δεν μπορείς να κάνεις υπολογισμούς στην Ευρώπη, ωστόσο αν το ματς είναι 0-0 στο 85ο λεπτό, δεν θα επιτεθούμε και θα διαχειριστούμε τα τελευταία λεπτά».

Για τις αντεπιθέσεις του Αστέρα:

«Πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις αντεπιθέσεις, ειδικά σε τόσο δύσκολα παιχνίδια όπως αυτό που περιμένουμε στην Ελλάδα. Στην Ευρώπη το 30-40% των γκολ έρχονται με αυτό τον τρόπο. Δουλειά μου είναι να δίνω ασίστ, οπότε θα προσπαθήσω με αυτό τον τρόπο να βοηθήσω την ομάδα μου».

Για τους παλιούς φίλους που θα συναντήσει:

«Έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα στο ρόστερ. Θα συναντήσω όμως αρκετούς γνώριμους και πάντα είναι όμορφο να επιστρέφεις σε γήπεδα που έχεις αγωνιστεί».

Για την ατμόσφαιρα στο Φάληρο:


«Υπάρχει φιλία, αλλά δε νομίζω πως η ατμόσφαιρα θα είναι όσο φιλική, όσο στο Μαρακανά. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, αλλά οι φίλοι του Ολυμπιακού θα υποστηρίζουν την ομάδα τους, θέλουν την πρόκριση όπως κι εμείς. Η υποστήριξη των φιλάθλων μας είναι πολύ σημαντική. Θα παίξουμε για την πρόκριση, αυτό μας ενδιαφέρει».