Αβραάμ: «Είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε την πρόκριση»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος δήλωσε έτοιμος για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα και τόνισε πως τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του θέλουν την πρόκριση.

Αβραάμ: «Είμαστε Ολυμπιακός και θέλουμε την πρόκριση»

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο έμπειρος στόπερ επίσης από την πλευρά του εξέφρασε τη σιγουριά του πως η ομάδα του Πειραιά θα πάρει την πρόκριση. Ξεκαθάρισε επίσης ότι είναι έτοιμος, έχοντας ξεπεράσει τον τραυματισμό του και πως ο προπονητής θα πάρει την απόφαση αν θα παίξει.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μίλησε:

Για την επιστροφή του στο Champions League μετά από οκτώ χρόνια: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στον Ολυμπιακό. Είμαι πολύ σημαντικά για μένα και για την ομάδα. Νιώθω έτοιμος, θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό για το στόχο της ομάδας. Τη νίκη που θα μας δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League»

Για το τι θα πει στους συμπαίκτες του πριν από το ματς ως αρχηγός: «Να είμαστε συγκεντρωμένοι και να αντιληφθούμε πόσο μεγάλο παιχνίδι είναι για εμάς. Να επιβάλλουμε από το πρώτο λεπτό το ρυθμό μας και με ομαδική δουλειά να κερδίσουμε το ματς»

Για το κλίμα στην εξέδρα που θα είναι σαν πάρτι: «Είναι ευχάριστο που το ζήσαμε και στο πρώτο ματς. Είναι πρωτόγνωρο και θετικό. Αλλά πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο ματς και πειθαρχημένοι γιατί είμαστε ο Ολυμπιακός και θέλουμε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση».

Για την ετοιμότητά του: «Είχα ενοχλήσεις, νιώθω καλά, θα δοκιμάσω και στην τελευταία προπόνηση και θα αποφασίσει ο προπονητής».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας