Αλεξάνταρ Κοβάτσεβιτς: «Όλα ξεκινούν από τον Γκιγιέρμε»

Ο μέσος της Ξάνθης, Αλεξάνταρ Κοβάτσεβιτς ανέλυσε τον Ολυμπιακό στους Σέρβους ενόψει της αυριανής (11/12, 22.00) αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League.

Αλεξάνταρ Κοβάτσεβιτς: «Όλα ξεκινούν από τον Γκιγιέρμε»

Ο Αλεξάνταρ Κόβατσεβιτς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό στους Σέρβους ενόψει της αυριανής (11/12, 22.00) αναμέτρησης με τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League.

Σε δηλώσεις του που φιλοξενούνται στη Ζurnal o Σέρβος ποδοσφαιριστής αποκάλυψε πώς η Ξάνθη μπλόκαρε τον Ολυμπιακό στο 0-0 για το ελληνικό πρωτάθλημα

«Τους αφήσαμε τον έλεγχο του αγώνα, τους περιμέναμε στη ζώνη μας και παίξαμε με αντεπιθέσεις. Ήταν μια καλή τακτική» είπε ο Κοβάτσεβιτς και άρχισε να απαριθμεί τις αρετές του Ολυμπιακού.

«Ο Guillerme είναι εξαιρετικός. Από αυτόν ξεκινάνε όλα. Σημαντικός ποδοσφαιριστής είναι και ο Ποντένσε που είναι από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος» είπε.

Στη συνέχεια μίλησε για άλλους παίκτες του Ολυμπιακού: «Ο αμυντικός χαφ Καμαρά κινείται με δύναμη προς τα εμπρός. Ο Ελ Αραμπί είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικός μέσα στην περιοχή» τόνισε.

Εκθείασε τα πλάγια μπακ: « Ο Τσίμικας, μαζί με τον Γιανούλη του ΠΑΟΚ, είναι οι καλύτεροι αριστεροί μπακ στην Ελλάδα. Ο Ελαμπντελαουί είναι επίσης ποιοτικός. Και οι δύο συμβάλλουν πολύ στην επίθεση»

Ο Κοβάτσεβιτς θεωρεί την άμυνα το αδύναμο σημείο του Ολυμπιακού. «Ο Σεμέδο παίζει καλά αλλά ο παρτενέρ του αλλάζει συχνά. Πιστεύω ότι ούτε ο Μαρτίνς γνωρίζει ποια είναι η καλύτερη λύση»