Το εναλλακτικό πλάνο του Ολυμπιακού χωρίς Βαλμπουενά

Τι έχει στο μυαλό του ο Πέδρο Μαρτίνς για να καλύψει το κενό του Γάλλου αν τελικά δεν καταφέρει να παίξει στο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα.

Το εναλλακτικό πλάνο του Ολυμπιακού χωρίς Βαλμπουενά

Οι πιθανότητες να παίξει ο Ματιέ Βαλμπουενά στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα έχουν εκμηδενιστεί. Ο Γάλλος αναμένεται την Τρίτη να επιστρέψει στον Ρέντη. Το βέβαιο είναι πως από την πλευρά του θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του να παίξει. Δεν είναι τύπος που παραδίδει εύκολα τα όπλα και δεν θα το κάνει ούτε τώρα που μπροστά του έχει ένα σπουδαίο ματς.

Μασούρας: «Δεν υπάρχει άλλο από τη νίκη»

Από την άλλη, όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να ρισκάρει και να βάλει τον Γάλλο ενώ δεν θα είναι στο 100%. Από τη μία δεν θέλει να πάθει ζημιά ο Βαλμπουενά και από την άλλη θέλει παίκτες που θα είναι πανέτοιμοι γι’ αυτή τη «μάχη» γνωρίζοντας πως και ο Ερυθρός Αστέρας θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για την πρόκριση.

Ο Πορτογάλος προπονητής είναι υποχρεωμένος, όμως, να έχει έτοιμο και το εναλλακτικό πλάνο. Αυτό θέλει τον Γιώργο Μασούρα να παίζει σε ρόλο δεκαριού στο παιχνίδι με τους Σέρβους. Το έκανε με μεγάλη επιτυχία στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και για τον Μαρτίνς αυτός είναι η καλύτερη λύση.

Ο Μασούρας είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει πολύ πειθαρχημένα, δίνει μεγάλο βάρος στην τακτική, ενώ πρεσάρει και πολύ σωστά. Η ομάδα του Βελιγραδίου έχει θέματα στην άμυνα και αν δεχτεί πίεση ψηλά είναι βέβαιο ότι θα κάνει το εύκολο λάθος. Ο Έλληνας εξτρέμ είναι μία πολύ καλή λύση για τον Μαρτίνς προκειμένου να καλύψει το κενό του Ματιέ. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στην προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα της Τρίτης στον Ρέντη.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας