To παλεύει ο Αβραάμ, στη Γαλλία ο Βαλμπουενά

Συνέχισε και την Δευτέρα στην Γαλλία ο Ματιέ Βαλμπουενά το πρόγραμμα αποκατάστασης, άρα δεν υπολογίζεται πια για Ερυθρό Αστέρα. Ανεβάζει ρυθμό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

To παλεύει ο Αβραάμ, στη Γαλλία ο Βαλμπουενά

Όλα ανοιχτά σχετικά με τη συμμετοχή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, αλλά δίχως ελπίδες πια για τον Ματιέ Βαλμπουενά εναντίον του Ερυθρού Αστέρα.

Ο έμπειρος στόπερ ανέβασε ρυθμό στην προπόνηση της Δευτέρας και πηγαίνει όλο και καλύτερα, με τη συμμετοχή του στο ματς της Τετάρτης να κρίνεται την τελευταία στιγμή. Ο ίδιος έχει μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί και θα κάνει το παν για να καταφέρει να παίξει δίπλα στον Σεμέδο. Με την εναλλακτική επιλογή να είναι ο Γιασίν Μεριά.

Όσο για τον Βαλμπουενά παρέμεινε και την Δευτέρα στην Γαλλία και συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης στην πατρίδα του. To πιθανότερο πια είναι ότι δεν θα είναι διαθέσιμος έστω για την αποστολή της ομάδας στο παιχνίδι της Τετάρτης, κάτι που οριστικά θα αποφασιστεί μετά την τελευταία προπόνηση, το βράδυ της Τρίτης (19.30) στον Ρέντη, η οποία θα είναι ανοιχτή για τα πρώτα 15 λεπτά στα ΜΜΕ.

Η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού με Πέδρο Μαρτίνς και Αβραάμ Παπαδόπουλο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στις 16.30 στο Γ. Καραϊσκάκης.