Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Εντυπωσιακό κορεό από τη Θύρα 7 (vid)

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζονται πυρετωδώς για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα

Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας: Εντυπωσιακό κορεό από τη Θύρα 7 (vid)

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό σε ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο και σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Προτεραιότητα έχει το ματς της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά στον Πειραιά δεν είναι μυστικό πως το μυαλό ταξιδεύει και στην αναμέτρηση της ερχόμενης Τετάρτης με αντίπαλο τον Ερυθρό Αστέρα, στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζουν και αναπνέουν γι' αυτή την αναμέτρηση και μάλιστα ετοιμάζονται πυρετωδώς για να φιλοξενήσουν τους αντίστοιχους του Αστέρα. Στο πρώτο ματς, στο Βελιγράδι, η φιλοξενία των Σέρβων ήταν για σεμινάριο και οι φίλοι των Πειραιωτών σκοπεύουν να ανταποδώσουν.

Την Τετάρτη οι δύο ομάδες θα βρεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά σε επίσημο ματς, στο "Γ. Καραϊσκάκης". Ο κόσμος του Ολυμπιακού θέλει να φιλοξενήσει τους Σέρβους με τους οποίους διατηρεί φιλικές σχέσεις όπως έκαναν εκείνοι στο Βελιγράδι κι ακόμα καλύτερα.

Οι ετοιμασίες γι' αυτό το παιχνίδι έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί ετοιμάζουν ένα εντυπωσιακό κορεό το οποίο δεν θέλουν να το αποκαλύψουν, αλλά το μόνο που αφήνουν να διαρρεύσει είναι πως θα χαζέψει όλη η Ευρώπη και φυσικά οι Σέρβοι. Επίσης μη ξεχνάμε πως στο φαληρικό γήπεδο διατίθενται μπλούζες αφιερωμένες σε αυτό το ματς, ενώ στο Red Store ο κόσμος μπορεί να βρει το κοινό κασκόλ Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα.

Θυμηθείτε τι είχε γίνει στο ματς του Βελιγραδίου…

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας