Μιλόγεβιτς: «Δεν σκέφτομαι το ματς με τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγιεβιτς, τόνισε πως η ομάδα δίνει βαρύτητα στο πρωτάθλημα και τη Μλάντοστ και δε σκέφτεται καθόλου τον Ολυμπιακό.

Μιλόγεβιτς: «Δεν σκέφτομαι το ματς με τον Ολυμπιακό»

Στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (4/12) για το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη Μλάντοστ, ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα Βλάνταν Μιλόγεβιτς μίλησε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και όπως τόνισε, αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι συγκεντρωμένη στους αγώνες για το πρωτάθλημα που προηγούνται, και δε σκέφτεται καθόλου τον Ολυμπιακό και το παιχνίδι του Champions League (11/12, 22:00).

Όσον αφορά το μέλλον του στους «ερυθρόλευκους» της Σερβίας, ο Μιλόγεβιτς δήλωσε πως χαίρει της εμπιστοσύνης της διοίκησης και δεν ανησυχεί, ενώ όπως αποκάλυψε, μετά το πέρας του πρώτου γύρου, θα έχει συνάντηση με την διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα και θα γίνει αποτίμηση της πορείας των πρωταθλητών Σερβίας.

Αναλυτικά η δήλωση του Σέρβου προπονητή για τον Ολυμπιακό:

«Δεν σκέφτομαι το ματς με τον Ολυμπιακό. Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι κόντρα στη Μλάντοστ που είναι πολύ σημαντικό, ενώ το Σαββατοκύριακο ακολουθεί νέο ματς για το πρωτάθλημα. Υπάρχει χρόνος για να ασχοληθούμε με τον Ολυμπιακό».