Δεν το χάνει ο Βαλμπουενά!

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού ενώ εμφανίζεται να κάνει αγώνα δρόμου για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, ο ίδιος δεν το συζητάει για το αν θα προλάβει ή όχι τον ευρωπαϊκό «τελικό».

Δεν το χάνει ο Βαλμπουενά!

Για τον Βαλμπουενά δεν υπάρχει δεύτερος δρόμος ενόψει Ερυθρού Αστέρα. Ούτε καν… αγώνας δρόμου! Έχει πεισμώσει τόσο πολύ στον Ρέντη μετά τις νέες ενοχλήσεις που ένιωσε στον δικέφαλο στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και δεν υπάρχει περίπτωση να λείψει από τον ευρωπαϊκό «τελικό» του Ολυμπιακού.

Όταν γνωστοποιήθηκε ότι ο Γάλλος άσος έχει μία διάταση, η επίσημη ενημέρωση των Πειραιωτών ήταν ότι δεν θα παίξει στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο το Σάββατο (7/12, 20.00). Από το ρεπορτάζ προέκυπτε ότι η παρουσία του με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν εξαιρετικά αμφίβολη.

Αμ δε… Ο Βαλμπουενά εμφανίστηκε την Τρίτη (3/12) στον Ρέντη αποφασισμένος να καλύψει το χαμένο έδαφος. Έως το τέλος της εβδομάδας δεν θα ακολουθήσει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Παρόλα αυτά μετά τον Παναιτωλικό θα "γκαζώσει" για να είναι διαθέσιμος για το ματς με τους Σέρβους.

Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα πώς και ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του εκτιμάει ότι στο τέλος θα τον έχει στη διάθεσή του. Όχι για βασικό, αλλά να έρθει τουλάχιστον ως μία έξτρα λύση από τον πάγκο.

Η αίσθηση λοιπόν που επικρατεί από την προπόνηση της Τρίτης (3/12) είναι ότι ναι μεν θέλει ιδιαίτερη προσοχή η αποκατάστασή του τις επόμενες μέρες, όμως, δεν το χωράει ο νους του ότι θα δει το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα από την εξέδρα.