Ραντζέλοβιτς: «Πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό ο κόσμος του»

Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς μίλησε για την πορεία του Ολυμπιακού στο Champions League, στα προσωπικά του κίνητρα, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον «ερυθρόλευκο» κόσμο και την ατμόσφαιρα που δημιουργεί.

Ραντζέλοβιτς: «Πλεονέκτημα για τον Ολυμπιακό ο κόσμος του»

Στην ιστοσελίδα fudbal.hotsport.rs έκανε δηλώσεις ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς ενόψει του καθοριστικού ματς Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα στο Καραϊσκάκη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ο νεαρός Σέρβος εξτρέμ αναφέρθηκε στην πορεία των «ερυθρολεύκων» στην φετινή κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, εκθείασε τον κόσμο των Πειραιωτών, ενώ έκανε λόγο και για τα προσωπικά του κίνητρα στην αναμέτρηση με την ομάδα του Βελιγραδίου:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στο Champions League. Είναι η επιθυμία και το όνειρο κάθε παίκτη. Θέλω να παίξω ακόμα περισσότερο. Είμαι χαρούμενος που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα και ο προπονητής, Πέδρο Μαρτίνς, έχει εμπιστοσύνη σε μένα».

Για την πορεία του Ολυμπιακού στη διοργάνωση: «Νομίζω, ότι παίξαμε πολύ καλά αυτή τη σεζόν στο Champions League. Έχουμε δείξει, ότι μπορούμε να ανταγωνιστούμε τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, ίσως χρειαζόμασταν λίγο τύχη για το αποτέλεσμα.

Για τη σημασία του αγώνα με τον Αστέρα: «Ναι, όλα θα κριθούν σε αυτά τα 90 λεπτά με τον Αστέρα, στην Ελλάδα. Νομίζω, πως θα έρθουν στον αγώνα δίνοντας το 100% για να πάρουν την πρόκριση στο Europa League. Κι εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για να πάρουμε αυτή την νίκη και να βρισκόμαστε στην Ευρώπη και την άνοιξη. Δεν έπαιξα στο Βελιγράδι, αλλά ελπίζω να παίξω τώρα. Αγαπάω τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά τώρα θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για την ομάδα μου».

Για τον αν ο Ολυμπιακός θα πάρει τη νίκη: «Πιστεύω, πως ο Ολυμπιακός θα πάρει αυτή τη νίκη».

Για το προσωπικό του κίνητρο στο συγκεκριμένο ματς: «Θα έχω ένα επιπλέον κίνητρο, να παίξω απέναντι στην κορυφαία ομάδα της Σερβίας! Πιστεύω σε ένα καλό αποτέλεσμα που θα μας στείλει στο Europa League».

Για το βροντερό παρών των οπαδών στο Λονδίνο και το αβαντάζ του Καραϊσκάκης: «Είχαμε πολύ κόσμο στο Λονδίνο. Ήμουν πολύ χαρούμενος που τους είδα. Ίσως μας έδωσαν... φτερά στα πόδια και σκοράραμε δύο γκολ στο ξεκίνημα. Πιστεύω, πως έχουμε τον καλύτερο κόσμο σε όλη την Ευρώπη και θα είναι ένα πλεονέκτημα για εμάς, το να αγωνιστούμε μπροστά στο κοινό μας! Θα μπορέσουν να κάνουν τον αγώνα μας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα... ευκολότερο, διότι είναι πραγματικά εξαιρετικοί».