Το ball boy της Τότεναμ δεν είδε το γκολ που «σερβίρισε» για το 2-2!

Ο μικρός Κάλουμ που είναι διάσημος πλέον σε όλη την Ευρώπη μετά την ασίστ στο δεύτερο γκολ της Τότεναμ επί του Ολυμπιακού δήλωσε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο του έφτιαξε τη... ζωή.

 Το ball boy της Τότεναμ δεν είδε το γκολ που «σερβίρισε» για το 2-2!

Ο μικρός Κάλουμ που πλέον είναι διάσημος σε όλη την Ευρώπη μετά την γρήγορη... ασίστ που έδωσε στο δεύτερο γκολ της Τότεναμ επί του Ολυμπιακού, παραχώρησε συνέντευξή στην ιστοσελίδα της αγγλικής ομάδας όπου μίλησε τόσο για την «ασίστ» του, όσο και για τον Ζοσέ Μουρίνιο που τον κάλεσε στο τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια των «πετεινών».

Τότεναμ - Ολυμπιακός 4-2: Tο ball-boy... βοήθησε στο 2-2 και το αγκάλιασε ο Μουρίνιο ! (vid)

Το διάσημο πλέον ball boy δήλωσε, πως στη γρήγορη αντίδραση του στο γκολ της Τότεναμ έκανε απλά τη δουλειά του ενώ, το γκολ δεν το είδε καν. Όσον αφορά τον Μουρίνιο ο Κάλουμ είπε πως δεν περίμενε με τίποτα ο «special one» να τον βρει στο τέλος του αγώνα και με αυτή του τη χειρονομία του έφτιαξε, όχι απλά τη μέρα αλλά τη ζωή.

O επιπλέον λόγος που ο Μουρίνιο αγάπησε το ball boy (vid)

Αναλυτικά η δήλωση του μικρού:

«Έκανα απλά τη δουλειά μου. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω τι ακριβώς συνέβη. Δεν είδα καν το γκολ. Κυνηγούσα τη μπάλα που βγήκε άουτ και άκουσα ζητωκραυγές. Γύρισα και είδα τον Χάρι (σ.σ. Κέιν) να πανηγυρίζει. Κοίταξα το ριπλέι στην οθόνη και είδα τι ακριβώς έχει συμβεί.

Φαίνεται από το χαμόγελό μου, ήταν απλά απίστευτο. Ο Ζοσέ (σ.σ. Μουρίνιο) δεν χρειαζόταν να το κάνει. Ήταν πολύ όμορφο που ήρθε να με βρει. Μου έφτιαξε, όχι απλά τη μέρα αλλά τη ζωή! Αγαπώ την Τότεναμ, ήταν μια απίστευτη στιγμή που δεν θα ξεχάσω ποτέ».