Τότεναμ - Ολυμπιακός: Ο αγγλικός Τύπος κάνει λόγο για «ευγενική χορηγία του Μεριά»

Διαβάστε τι γράφει ο αγγλικός Τύπος για το γκολ δώρο του Γιασίν Μεριά στον Ντέλε Άλι στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Τότεναμ.

Τότεναμ - Ολυμπιακός: Ο αγγλικός Τύπος κάνει λόγο για «ευγενική χορηγία του Μεριά»

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε το βράδυ της Τρίτης (26/11) με 4-2 από την Τότεναμ παρόλο που προηγήθηκε με 2-0 στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο.

Οι «ερυθρόλευκοι» αν και αμύνονταν περίφημα μέχρι το 45', δώρισαν με μια γκάφα του Γιασίν Μεριά το γκολ στον Ντέλε Άλι με το οποίο τα «σπιρούνια» μείωσαν το σκορ λίγο πριν τη λήξη του πρώτου μέρους και στην ουσία επέστρεψαν στο παιχνίδι.

Μαρτίνς: «Πρέπει να συζητήσουμε με τον Μεριά»

Ο ξένος Τύπος κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο λάθος του Μεριά που συνεισέφερε στην ανατροπή του σκορ για την ομάδα του Μουρίνιο, χαρακτηρίζοντας καθοριστικό για την εξέλιξη του παιχνιδιού το δώρο του Τυνήσιου για την Τότεναμ, που δε μπορούσε να βρει διαδρόμους για να σκοράρει με άλλον τρόπο.

Οι γκάφες του Μεριά και τα λάθη του Μαρτίνς (vids)

Συγκεκριμένα το «BBC» γράφει: «Ένα τραγικό λάθος του Μεριά δώρισε στον Ντέλε Άλι ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου και επανέφερε στη ζωή την Τότεναμ.

Η «Guardian» αναφέρει:«Το γκολ της Τότεναμ ήταν ευγενική χορηγία του αμυντικού του Ολυμπιακού Γιασίν Μεριά που έκανε ένα τρομερό λάθος».

Τo « Sky Sports» γράφει: «Η μπάλα έφυγε από τα πόδια του Μεριά στην προσπάθεια του να απομακρύνει τη σέντρα του Οριέ, φάση που για ένα αμυντικό θα πρέπει να θεωρείται ρουτίνα».

Τέλος το επίσημο site της UEFA τονίζει πως: «Η γκέλα του Μεριά έδωσε το φιλί της ζωής στην Τότεναμ που επέστρεψε με αυτόν τον τρόπο στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός αμυνόταν εξαιρετικά αλλά έκανε δώρο στα «σπιρούνια» που επέστρεψαν».