Το καλωσόρισμα της Τότεναμ στους οπαδούς του Ολυμπιακού (pic)

Η Τότεναμ καλωσόρισε τους οπαδούς του Ολυμπιακού που έκαναν το μεγάλο ταξίδι από την Ελλάδα για την Αγγλία προκειμένου να παρακολουθήσουν την αγαπημένη τους ομάδα.

Το καλωσόρισμα της Τότεναμ στους οπαδούς του Ολυμπιακού (pic)

Η Τότεναμ έδωσε στον Ολυμπιακό 3.200 εισιτήρια για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Champions League, ενώ όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους της πειραϊκής ομάδας περισσότεροι από 5.000 Έλληνες αναμένεται να βρεθούν στο γήπεδο.

Για τους Άγγλους το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής και φυσικά ξέρουν καλύτερα από τον καθένα να φιλοξενούν τους αντίπαλους οπαδούς. Το γήπεδο της είναι το πιο σύγχρονο στην Ευρώπη και παρέχει όλες τις ανέσεις στον κόσμο που το επισκέπτεται. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα έχει την ευκαιρία να το διαπιστώσει αυτό παίρνοντας τη θέση του στην κερκίδα.

Οι Άγγλοι, πάντως επιφύλαξαν υποδοχή στους φίλους του Ολυμπιακού που εξασφάλισαν εισιτήριο για το παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής του Champions League. Στην κερκίδα που θα καθίσουν οι Έλληνες έχει τοποθετηθεί ένα πανό που γράφει: «Ευχαριστούμε που ταξιδέψατε 3.199 χιλιόμετρα για να είστε εδώ απόψε μαζί μας».