Τότεναμ - Ολυμπιακός: Πάνω από 50 «κατάσκοποι»!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΛΟΝΔΙΝΟ: Αλέξης Βιρβίλης | Χαμός από «σκάουτς» στο «Tottenham Hotspur Stadium», όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ στο αποψινό ματς των «ερυθρολεύκων» (26/11, 22.00).

Τότεναμ - Ολυμπιακός: Πάνω από 50 «κατάσκοποι»!

Πάντοτε οι αγώνες του Champions League είναι μία καλή ευκαιρία για «κατασκόπους» να κάνουν τη βόλτα τους, να κρατήσουν τις σημειώσεις τους, να βάλουν στοιχεία στις βάσεις δεδομένων τους για συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές και στις μεταγραφικές περιόδους οι ομάδες τους να πράξουν αναλόγως.

Το Τότεναμ – Ολυμπιακός δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον συγκεκριμένο «κανόνα». Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, στην αποψινή αναμέτρηση (26/11, 22.00) περισσότερες από 50 ομάδες θα έχουν ανθρώπους τους στα επίσημα του «Tottenham Hotspur Stadium». Θα είναι φυσικά όλη η Premier League, ομάδες από την Championship, αλλά και από Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ρωσία, Τουρκία και Ολλανδία.

Αρκετοί εξ αυτών θα βρεθούν στο γήπεδο για να γεμίσουν τα μπλοκάκια τους περισσότερο με ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Όπως συνέβη για παράδειγμα στο Μόναχο, όπου ο Ζοσέ Σα είχε την τιμητική του στους «σκάουτς» που βρέθηκαν εκεί. Μην ξεχνάμε ότι από εκείνο το παιχνίδι άρχισαν να κυκλοφορούν τα σενάρια περί Γουέστ Χαμ, Γουλβς, Λέστερ, Άρσεναλ και άλλων αγγλικών ομάδων. Ένα παιχνίδι Champions League μπορεί να δώσει το «εισιτήριο» σε έναν ποδοσφαιριστή για το επόμενο βήμα στην καριέρα του σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.