Τότεναμ - Ολυμπιακός: Πάνω από χίλιοι Έλληνες χωρίς εισιτήρια!

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΛΟΝΔΙΝΟ: Αλέξης Βιρβίλης | Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στο Λονδίνο για το ματς της Τρίτης (26/11, 22.00), με αρκετούς οπαδούς του Ολυμπιακού από Ελλάδα και όχι μόνο να αναζητούν τρόπο για να μπουν στο επιβλητικό «Tottenham Hotspur Stadium».

Τότεναμ - Ολυμπιακός: Πάνω από χίλιοι Έλληνες χωρίς εισιτήρια!

Το συγκεκριμένο παιχνίδι το είχαν «σημαδέψει» από την ημέρα που έγινε η κλήρωση. Κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού είχαν συνδυάσει το ματς με την Τότεναμ και ως μία καλή ευκαιρία για να περάσουν τρεις-τέσσερις μέρες στο Λονδίνο. Ολόκληρες οικογένειες έσπευσαν να κλείσουν αεροπορικά εισιτήρια από την ημέρα της κλήρωσης και πήραν άδειες από τις δουλειές τους για να δουν από κοντά την αγαπημένη τους ομάδα, αλλά και για να κάνουν τις βόλτες τους στην χριστουγεννιάτικα στολισμένη βρετανική πρωτεύουσα.

Αρκετοί εξ αυτών όμως αντιμετώπισαν το πιο σοβαρό πρόβλημα! Δεν είχαν εξασφαλίσει τα εισιτήρια του αγώνα. Ίσως πίστευαν ότι οι κάτοχοι διαρκείας που είχαν προτεραιότητα για το συγκεκριμένο παιχνίδι, δεν θα εξαφάνιζαν σε χρόνο – ρεκόρ τα «μαγικά χαρτάκια». Ίσως γιατί ο τρόπος διάθεσης των εισιτηρίων ήταν αρκετά αυστηρός, καθώς κάποιος που δεν είχε διαρκείας για να ταξιδέψει στο Λονδίνο, δεν μπορούσε να πάρει το διαρκείας ενός φίλου του και να αγοράσει στη συνέχεια το εισιτήριο. Τα μέτρα ασφαλείας άλλωστε στο γήπεδο είναι αυστηρά και λέγεται ότι θα γίνει ταυτοπροσωπία πριν από την είσοδο των οπαδών στο «Tottenham Hotspur Stadium».

Οι εκτιμήσεις που έχουν γίνει είναι ότι πάνω από χίλιοι Έλληνες βρίσκονται στην Αγγλία και δεν έχουν το εισιτήριο του αγώνα στα χέρια τους. Ορισμένοι επιχείρησαν να βρουν θέση στην εξέδρα των οπαδών της Τότεναμ, όμως, κι εκεί τα πράγματα είναι λίγο περίπλοκα. Θα έπρεπε να έχουν γραφτεί μέλη των Λονδρέζων πριν από τις 31 Αυγούστου.

Κάποιοι πιο... τολμηροί και με «γερές» τσέπες είναι αποφασισμένοι να βρεθούν έξω από το γήπεδο λίγη ώρα πριν από τη σέντρα και να πάρουν εισιτήριο ακόμα και στη «μαύρη αγορά». Να πληρώσουν ακόμα και 4-5 φορές περισσότερο το εισιτήριο από την αρχική τιμή! Στους οπαδούς της Τότεναμ δεν θα γίνει τόσο αυστηρός έλεγχος, όπως θα γίνει στους Έλληνες...