Αυτό λείπει από τον Πέδρο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται το βράδυ να αντιμετωπίσει την Τότεναμ στο υπερσύγχρονο γήπεδο της και από τον Πέδρο Μαρτίνς λείπει κάτι πολύ σημαντικό.

Αυτό λείπει από τον Πέδρο Μαρτίνς

Μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκληση έχει μπροστά του το βράδυ ο Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες θα βρουν απέναντι τους τη φυναλίστ του Champions League, στο Λονδίνο, στο υπερσύγχρονο γήπεδο της. Από μόνο του αυτό αποτελεί πρόκληση για τον σύλλογο. Για τον Πέδρο Μαρτίνς το κίνητρο είναι ακόμα μεγαλύτερο.

Ο Πορτογάλος αυτό το διάστημα που βρίσκεται στον πάγκο του Ολυμπιακού δεν έχει κάνει και λίγα στην Ευρώπη. Πέρσι προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League και μάλιστα έτυχε σε ένα γκρουπ που περισσότερο θύμιζε Champions League. Μπέτις, Μίλαν και Ντουντελάνζ ήταν οι αντίπαλοι του, αλλά με εκείνο το επικό 3-1 επί των "ροσονέρι" το Δεκέμβρη του 2018 πήρε την πρόκριση. Στους "32" δεν μπόρεσε να περάσει το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός έκανε ξέφρενη πορεία στα προκριματικά. Προκρίθηκε αήττητος στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Στα ματς του ομίλου ο Πέδρο Μαρτίνς είδε την ομάδα του να κοιτάζει στα μάτια την Τότεναμ και να παίρνει τον βαθμό στο Καραϊσκάκη, αλλά και να τρομάζει τη Μπάγερν στο Φάληρο. Είδε φυσικά και την πολύ άσχημη ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

Σε όλη αυτή την πορεία του Πέδρο Μαρτίνς στην Ευρώπη ως τεχνικός του Ολυμπιακού κάτι του λείπει. Είναι υποχρεωμένος να το ψάξει στο Λονδίνο σε ένα δύσκολο ματς που οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Ο Πορτογάλος δεν έχει κάνει σε φάση ομίλων ένα σημαντικό διπλό. Νίκησε πέρσι τη Ντουντελάνζ στο Λουξεμβούργο, όμως, η διαφορά δυναμικότητας ήταν τεράστια.

Αυτό που θέλει είναι ένα μεγάλο διπλό. Μία νίκη όπως είχε κάνει ο συμπατριώτης του, ο Μάρκο Σίλβα που είχε φύγει θριαμβευτής από το Λονδίνο κόντρα στην Άρσεναλ. Αυτό λείπει από τον Πέδρο Μαρτίνς που έχει στο ενεργητικό του προκρίσεις, αλλά δεν έχει κάνει το κάτι παραπάνω εκτός έδρας σε ένα μεγάλο ματς. Με τη Μίλαν πέρσι άγγιξε αυτή τη νίκη όταν μέχρι το 70' ήταν μπροστά στο σκορ, αλλά έχασε 3-1. Με τη Μπέτις είχε ευκαιρίες, είδε τον Σα να πιάνει πέναλτι, αλλά και πάλι η νίκη δεν ήρθε. Αυτό το διπλό του λείπει του Μαρτίνς…