Καμαρά: «Ήρθαμε για τη νίκη στο Λονδίνο»

ΛΟΝΔΙΝΟ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αλ. Βιρβίλης: Ο Μαντί Καμαρά στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Λονδίνο για να πάρει τη νίκη.

Καμαρά: «Ήρθαμε για τη νίκη στο Λονδίνο»

Ο Μαντί Καμαρά εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ. Ο Αφρικανός χαφ στις δηλώσεις του τόνισε πως ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Λονδίνο για να πάρει τη νίκη. Η ψυχολογία της ομάδας είναι τέτοια που θα παίξει για το διπλό στην Αγγλία.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαντί Καμαρά…

Ποια είναι η διάθεση των παικτών ενόψει του αγώνα με την Τότεναμ μετά το κακό αποτέλεσμα στη Ν. Σμύρνη;

Έχουμε αφήσει πίσω μας το αποτέλεσμα του αρνητικού αγώνα και βρισκόμαστε εδώ για να κερδίσουμε έναν αγώνα και να πάρουμε βαθμούς.

Επηρεάζει τις σκέψεις σας για το παιχνίδι το γεγονός ότι η Τότεναμ έχει αλλάξει προπονητή σε σχέση με το πρώτο ματς;

Δεν σκεφτόμαστε την αλλαγή του προπονητή, αλλά τη δική μας ομάδα. Έχουμε έρθει συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι. Ήρθαμε για να πάρουμε βαθμούς.

Έχεις πει δύο φορές ότι ήρθατε για να κερδίσετε. Ποια είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός για να φύγει με το θετικό αποτέλεσμα από το Λονδίνο;

Είναι εδώ και ο προπονητής για να μας τα εξηγήσει εδώ. Έχουμε έρθει εδώ με την ίδια ψυχολογία για να παίξουμε δυνατά και να κάνουμε τα πάντα για να φύγουμε με θετικό αποτέλεσμα.

Είναι όμως και δουλειά των παικτών... Έχετε συζητήσει μεταξύ σας για την παρουσία σας στα εκτός έδρας παιχνίδια; Τι πιστεύετε ότι πρέπει να αλλάξετε;

Αυτό που πρέπει να έχουμε είναι τη νοοτροπία του νικητή παντού, να είμαστε αισιόδοξοι και να παίζουμε πάντα με τη νοοτροπία του νικητή.