Μασούρας: «Με Μουρίνιο υπάρχει ευκαιρία...»

Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε για το παιχνίδι με την Τότεναμ και υποσχέθηκε πως αυτός και οι συμπαίκτες του θα κάνουν ό,τι καλύτερο στο Λονδίνο.

Μασούρας: «Με Μουρίνιο υπάρχει ευκαιρία...»

Μία μεγάλη πρόκληση έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός που καλείται να αντιμετωπίσει την Τότεναμ στο Λονδίνο, την Τρίτη το βράδυ. Ο Γιώργος Μασούρας μίλησε στο One Channel για την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους και ξεκαθάρισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα δώσουν τη ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να πάρει κάτι θετικό η ομάδα.

«Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια των δύο ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις», είπε ο Μασούρας και συνέχισε: «Δεν εξαρτάται μόνο από μας η κατάσταση, οπότε θέλουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε απέναντι στην Τότεναμ, η οποία είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα».

Όσον αφορά στην αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Τότεναμ και την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο ο Μασούρας είπε: «Σίγουρα όταν αλλάζει ένας προπονητής, υπάρχει μια διαφορετική ψυχολογία. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να πει κανείς ότι υπάρχει ευκαιρία, καθώς ακόμα δεν έχει καταλάβει η ομάδα τι ζητάει ο καινούριος προπονητής».

Αναφερόμενος στη στήριξη του κόσμου ο Μασούρας επισήμανε: «Το έχουν δείξει ότι μας βοηθούν σε όποιο γήπεδο και αν παίζουμε. Να ξέρουν ότι θα δώσουμε και την ψυχή μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο γίνεται στη διοργάνωση αυτή».