Βαλμπουενά: «Μας πείραξε το τελευταίο αποτέλεσμα αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας»

Κατά την αναχώρησή του Ολυμπιακού για το Λονδίνο και τον αγώνα με την Τότεναμ ο Ματιέ Βαλμπουενά τόνισε ότι τους πείραξε όλους στην ομάδα που πέταξαν δυο βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούν στα «σπιρούνια».

Βαλμπουενά: «Μας πείραξε το τελευταίο αποτέλεσμα αλλά πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας»

Ο Γάλλος άσος του Ολυμπιακού Ματιέ Βαλμπουενά κατά την αναχώρησή της ομάδας για το Λονδίνο και τον αγώνα με την Τότεναμ (26/11, 22:00) τόνισε πως όλους τους «ερυθρόλευκους» τους πείραξε το Χ με τον Πανιώνιο αλλά τώρα η ομάδα πρέπει να κοιτάξει μπροστά και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό με τα «σπιρούνια».

Ο Βαλμπουενά δήλωσε επίσης πως στο μυαλό των φιλάθλων μπορεί να είναι το προσεχές ματς με τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, αλλά προτεραιότητα έχει ο αγώνας για την 5η αγωνιστική του Champions League και εκεί πρέπει να επικεντρωθούν όλοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλμπουενά:

«Μας πείραξε το τελευταίο αποτέλεσμα γιατί θέλαμε να νικήσουμε τον Πανιώνιο, αλλά τώρα πρόκειται για μια τελείως διαφορετική διοργάνωση και πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Αντιμετωπίζουμε την Τότεναμ, μια πολύ δυνατή ομάδα και πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα, να αντιμετωπίσουμε την Τότεναμ με σοβαρότητα και συγκέντρωση».

«Ξέρουμε ότι το μυαλό των φιλάθλων μας κυρίως βρίσκεται στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης, αλλά πρώτα υπάρχει το παιχνίδι με την Τότεναμ. Είναι μια δυνατή ομάδα, που έχει νέο προπονητή τον Ζοσέ Μουρίνιο και θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε ως επαγγελματίες».