Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια με την Τότεναμ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τη διάθεση εισιτηρίων του εκτός έδρας αγώνα με την Τότεναμ.

Η ενημέρωση του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια με την Τότεναμ

Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο του για το πως μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήρια του αγώνα της 5ης αγωνιστικής του Champions League με την Τότεναμ στο Λονδίνο εξέδωσε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» επισημαίνουν ότι οι τιμές τους είναι 50 ευρώ, ο τρόπος πληρωμής είναι μόνο μετρητά, ενώ τονίζουν ότι θα υπάρξει σειρά προτεραιότητας.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα της 5ης αγωνιστικής του UEFA CHAMPIONS LEAGUE απέναντι στην TOTTENHAM, που θα διεξαχθεί στο «Tottenham Hotspur Stadium» την Τρίτη 26/11/2019 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατεθούν με προτεραιότητα στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, οι οποίοι και θα ταξιδέψουν οι ίδιοι στο Λονδίνο, ως εξής :

Τη Δευτέρα 18/11 (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των θυρών: VIP, 33, 14, 15, 12, 16, 11, 17, 1, 2, 8, 9, 19, 20, 21, 22 από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από την θύρα 25, με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Σε περίπτωση μη εξάντλησης των εισιτηρίων από τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας των παραπάνω θυρών θα εκδοθεί νέα ανακοίνωση.

Για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VVIP, από το Γραφείο Εισιτηρίων Διαρκείας στο γήπεδο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚH (10:00 – 18:00 ή έως την εξάντλησή τους), με δικαίωμα αγοράς ενός (1) εισιτηρίου για κάθε κάτοχο.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα διαρκείας του, το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 50€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας