Ποιον θέλει προπονητή στην Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι

Ο Πολωνός «killer» αφού… άδειασε τον Νίκο Κόβατς που αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο των Βαυαρών, τάχθηκε ξεκάθαρα υπέρ του Χάνσι Φλικ για την τεχνική ηγεσία.

Ποιον θέλει προπονητή στην Μπάγερν ο Λεβαντόφσκι

Συνηθίζεται στους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους η γνώμη ενός ποδοσφαιριστή παγκόσμιας κλάσης να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη ακόμα και για την επιλογή στην τεχνική ηγεσία!

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για παράδειγμα ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κανέναν λόγο η Μπάγερν να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή! Άλλωστε, απ’ ό,τι αποδείχθηκε οι ποδοσφαιριστές δεν ήθελαν τον Νίκο Κόβατς και η βαυαρική ομάδα τον απέλυσε.

Ο Πολωνός στράικερ τόνισε σε δηλώσεις του στον πολωνικό τηλεοπτικό σταθμό «TVN 24» ότι είναι υπέρ της παραμονής του Χάνσι Φλικ, αδιαφορώντας για την «παρέλαση» ονομάτων στον γερμανικό Τύπο.

Χένες: «Στην διακοπή θα δούμε για προπονητή, γλίτωσε από μεγάλη πίεση ο Κόβατς»

«Νομίζω ότι ο Χάνσι Φλικ είναι ο σωστός άνθρωπος για τον πάγκο της Μπάγερν. Έχει μία ευκαιρία να παραμείνει πρώτος προπονητής εώς το τέλος της σεζόν. Όλοι οι παίκτες έχουν εξαιρετική σχέση μαζί του. Οι γνώσεις του και το στυλ προπόνησης είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο. Σε σύντομο χρονικό διάστημα μάς έβγαλε τον καλύτερό μας εαυτό και κερδίσαμε παιχνίδια», είπε χαρακτηριστικά ο Λεβαντόφσκι.

Λίγο αργότερα ήρθε ο γενικός διευθυντής της Μπάγερν, Καρλ Χάιντς Ρουμενίγκε για να… συμφωνήσει με τον Λεβαντόφσκι: «Μην ρωτάτε κάθε Σαββατοκύριακο ποιον προπονητή θα φέρουμε. Ο Χάνσι θα είναι και στο επόμενο ματς στον πάγκο μας και σας λέω ότι εώς τα Χριστούγεννα θα είναι ο προπονητής μας. Πιθανότατα και για το υπόλοιπο της σεζόν».