Ο Ελ Αραμπί στο ΦΩΣ: «Πρόκριση και δουλειά»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί μίλησε στο «ΦΩΣ» μετά το τέλος του αγώνα με τη Μπάγερν Μονάχου και έδωσε το σύνθημα για τη συνέχεια.

Ο Ελ Αραμπί στο ΦΩΣ: «Πρόκριση και δουλειά»

Στο πρώτο παιχνίδι με τη Μπάγερν μία επαφή του με τη μπάλα ήταν αρκετή για να νικήσει τον Νόιερ. Στο Μόναχο δεν έπαιξε βασικός, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς τον έριξε στη "μάχη" στο 79'. Ο Ελ Αραμπί στο διάστημα που αγωνίστηκε δεν πρόλαβε να κάνει πολλά πράγματα για να απειλήσει την εστία του σπουδαίου πορτιέρε των Βαυαρών. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Μαροκινός φορ μίλησε στο "ΦΩΣ" για το παιχνίδι με τη Μπάγερν και τη συνέχεια στον όμιλο. Εξέφρασε την πίστη του πως ο Ολυμπιακός θα τα καταφέρει στα ματς που απομένουν και θα πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται.

«Ήταν μια δύσκολη βραδιά, γιατί ήρθαμε για να πάρουμε έναν ή τρεις βαθμούς και τελικά χάσαμε 2-0. Νομίζω πως η Μπάγερν έπαιξε πολύ καλά. Όλα κρίθηκαν στη διαφορά της εικόνας μας στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε στην επανάληψη. Τώρα πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Έχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια και πρέπει να κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε πόντους για να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες μας για πρόκριση στο Europa League. Είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο».

Ο Μαροκινός στη συνέχεια τόνισε πως ο Ολυμπιακός πρέπει να δουλέψει πολύ πάνω στα λάθη του για να τα διορθώσει: «Η Μπάγερν έχει ποιότητα μεσοεπιθετικά, αυτό το γνωρίζαμε. Ο Σα έκανε ένα εκπληκτικό ματς με μερικές εξαιρετικές επεμβάσεις. Εμείς καταφέραμε να την περιορίσουμε στο ένα γκολ. Μετά έπρεπε να την πιέσουμε αμυντικά, όμως αντί γι’ αυτό ήρθε το δεύτερο γκολ. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά πάνω στα λάθη μας γιατί έρχονται σημαντικά ματς για το πρωτάθλημα και το Champions League», είπε χαρακτηριστικά και παραδέχτηκε πως και η δική του απόδοση έχει διαφορά: «Πρέπει να δουλέψω περισσότερο γιατί η απόδοση μου έχει μεγάλη διαφορά στο Champions League και το πρωτάθλημα. Έχω πίστη στην ομάδα μου και θέλω να βοηθήσω για ν’ αλλάξει το πρόσωπο μας στον επόμενο αγώνα».

Το σημαντικό για τον Ελ Αραμπί είναι η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει ενωμένη και έτσι θα μπορέσει να πετύχει σημαντικά πράγματα στη συνέχεια: «Κάθε παίκτης απολαμβάνει αυτά τα παιχνίδια και το ν’ αγωνίζεται σε τόσο σπουδαία γήπεδα. Δυστυχώς χάσαμε. Το σημαντικότερο είναι να μείνουμε ενωμένοι γιατί δουλεύουμε καλά σαν ομάδα. Αν το κάνουμε αυτό, είμαι σίγουρος πως μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό στα δύο τελευταία ματς που μένουν στον όμιλο».

Κλείνοντας ο Μαροκινός επιθετικός έδωσε το σύνθημα για το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο τον Ατρόμητο λέγοντας: «Το μυαλό είναι μόνο στον Ατρόμητο πλέον. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι και στόχος μου είναι να σκοράρω. Χρειαζόμαστε τη νίκη πριν τη διακοπή των εθνικών ομάδων, γιατί ας μην ξεχνάμε πως ερχόμαστε από μια ισοπαλία. Αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και η νίκη είναι αναγκαία για την ομάδα μας».