Το δώρο στον Ολυμπιακό και στον Πορτογάλο: Τα Σα εκ του... Σον

Το δώρο του Σον Χέουνγκ Μιν στον Ολυμπιακό και στον μεγάλο πρωταγωνιστή του Ζοσέ Σα, εξιλέωση δική του για τον τραυματισμό του Αντρέ Γκόμες.

Το δώρο στον Ολυμπιακό και στον Πορτογάλο: Τα Σα εκ του... Σον

Ο Σον Χέουνγκ Μιν έζησε ένα δράμα στο «Γκούντισον Παρκ» τραυματίζοντας άθελά του σοβαρά τον Αντρέ Γκόμες στον αγώνα με την Έβερτον του Μάρκο Σίλβα.

Στο θέαμα του σπασμένου αστραγάλου του Πορτογάλου δεν άντεξε και έβαλε τα κλάματα. Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση τις επόμενες μέρες και ακόμη και η συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα ήταν αμφίβολη.

Ωστόσο με τη στήριξη του προπονητή και των συμπαικτών του αγωνίστηκε. Και όχι μόνο αγωνίστηκε αλλά ήταν αυτός που με δυο δικά του γκολ οδήγησε την Τότεναμ στη νίκη με 4-0.

Οι πρώτες δηλώσεις του Σον, μετά τα δυο γκολ στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν για τον Αντρέ Γκόμες!

Μια νίκη-δώρο για τον Ολυμπιακό που την ίδια ώρα, παρά την εξαιρετική απόδοση του Ζοσέ Σα, γνώριζε την ήττα με 2-0 από τη Μπάγερν. Όμως χάρις στον Σον οι ελπίδες πρόκρισής του (ακόμη και για το Champions League) παραμένουν ζωντανές...

Παραφράζοντας τον εκκλησιαστικό ύμνο «τα σα εκ των σων Σοι προσφέρομεν...» (Τα δικά Σου από τα δικά Σου τα πήραμε και Σου τα προσφέρουμε ) θα λέγαμε στην περίπτωση αυτή: Tα Σα εκ... του Σον...