Οι πρώτες δηλώσεις του Σον, μετά τα δυο γκολ στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν για τον Αντρέ Γκόμες!


Ο άσος της Τότεναμ, παρά τα δύο γκολ με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι δεν μπορεί να βγάλει από την σκέψη του τον τραυματισμό του Πορτογάλου, της Έβερτον, την περασμένη Κυριακή .

Οι πρώτες δηλώσεις του Σον, μετά τα δυο γκολ στον Ερυθρό Αστέρα, ήταν για τον Αντρέ Γκόμες!

Παρότι οι μέρες πέρασαν, παρότι ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης της Τότεναμ, επί του Ερυθρού Αστέρα, στο Βελιγράδι, πετυχαίνοντας τα μισά από τα 4 τέρματα στο 4-0 με το οποίο οι Λονδρέζοι επικράτησαν των Σέρβων πλησιάζοντας, περαιτέρω, στην πρόκριση στους «16» του Champions League, τον Σον Χέουνγκ Μιν εξακολουθεί να... στοιχειώνει η φάση του 79ου λεπτού του κυριακάτικου αγώνα με την Έβερτον.

Τότε που άθελα του, γλιστρώντας, χτύπησε τον Αντρέ Γκόμες, προκαλώντας του σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο.

Ο Κορεάτης που είχε συγκλονίσει, βάζοντας τα κλάματα, εκείνη την στιγμή, έδειξε και στην πρωτεύουσα της Σερβίας κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης για το 2ο όμιλο (σ. τον όμιλο του Ολυμπιακού) να μην έχει ξεχάσει τι έχει συμβεί.

Έτσι δεν πανηγύρισε το πρώτο από τα δύο γκολ του. Αντίθετα ένωσε τα χέρια του, εν είδει προσευχής, για τον Πορτογάλο, επιδεικνύοντας παροιμιώδη συναδελφική αλληλεγγύη.

Μετά το τέλος του αγώνα επιβεβαίωσε ότι είχε πει ο προπονητής του, Μαουρίτσιο Ποτσέτινο για κείνον («είναι συγκλονισμένος»), αλλά κι ο συμπαίκτης του Ντέλε Άλι («Δεν μπορούσε να κρατήσει το κεφάλι του ψηλά...»).

«Ήταν, πραγματικά, δύσκολες οι προηγούμενες μέρες. Συνειδητοποίησαν πόσο τυχερός είμαι μ' όλη αυτή την υποστήριξη που είχα από συμπαίκτες και φιλάθλους. Αυτό που μπορώ να πω τώρα είναι ότι λυπάμαι, αληθινά, για ότι έγινε με τον Αντρέ Γκόμες, αλλά πρέπει να επικεντρωθώ στην ομάδα και να συνεχίσω. Θα ήταν η κατάλληλη στάση προς όλους τους ανθρώπους που με υποστήριξαν»

Υπενθυμίζεται ότι η κόκκινη κάρτα που αντίκρισε από τον διαιτητή της αναμέτρησης με τα «ζαχαρωτά», Άτκινσον, «σβήστηκε» , από την Αγγλική Π.Ο. η οποία έκρινε το μαρκάρισμα του Ασιάτη ακούσιο.